Abercrombie & Fitch i New York

Abercrombie & Fitch i New York

Abercrombie and Fitch (eller A&F) er et populært tøjmærke, som du kan købe i New York. På Manhattan ligger der en flagship store på Fifth Avenue. Abercrombie & Fitch i New York er kendt for at spille øredøvende musik, og i døren bliver du budt velkommen af kvinder i bikini eller mænd i bar overkrop.

Et canadisk tøjmærke i New York

Det canadiske tøjmærke er meget populært blandt de unge. A&F ejer endnu et populært tøjmærke, nemlig Hollister. Der ligger en Hollister butik lige ved Abercrombie & Fitch flagship store på Fifth Avenue, så det er et godt sted at tage på shopping i New York. Du finder også en Hollister Co. butik på 34th Street.

Adressen på Abercrombie and Fitch i New York City:

720 Fifth Avenue (flagship store)

Erics tip: Abercrombie and Fitch på Fifth Avenue er en yderst populær butik. Det er ikke ualmindeligt at skulle stå i kø i 30-45 minutter, bare for at kunne komme ind i butikken (se billederne af den lange kø herunder)! Især på lørdage og søndage er der mange mennesker, der vil derind. Sørg derfor for at tage derhen enten tidligt eller sent på dagen, så du så vidt muligt undgår kø. A&F-butikken har en ret diskret facade, og den kan derfor være til at overse.

Abercrombie & Fitch i New York - Facade Abercrombie and Fitch

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter