Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway billetter

Ain't Too Proud

Spar penge på Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er nemt og sikkert at købe billetter online, og frem for alt sparer det dig tid og penge at købe dem på nettet. Ain’t Too Proud handler om den største R&B-gruppe nogensinde, The Temptations’, vej til succes. Se musicalen om den legendariske soul-gruppe på Imperial Theatre.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

Motown

The Temptations, en gruppe bestående af fem unge mænd, blev dannet i Detroit og fik hurtigt en kontrakt hos soul-pladeselskabet Motown. Det dannede grundlaget for den vigtige indflydelse, de senere fik inden for soulmusikken. Gruppen kan prale af at have haft hele 42 sange i top-10 deriblandt 14 hits på førstepladsen. Mange af disse hits kommer du selvfølgelig til at høre her i musicalen på Broadway. Sange som “My Girl”, “Just My Imagination”, “Get Ready” og “Papa Was a Rolling Stone” er med i showet. Musikken og koreografien i sig selv gør musicalen værd at opleve, men historien om gruppen er også ganske rørende. Broderskab, familiebånd, loyalitet og svigt er alle elementer i fortællingen om de fem unge fyre, der startede på Detroits gader og endte i Rock and Roll Hall of Fame.

Ain't Too Proud - Gruppen Ain't Too Proud - Optræden

Hvordan køber jeg Ain’t Too Proud billetter?

Ain’t Too Proud tickets tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: Du bør se dette show, hvis du er fan af The Temptations og gerne vil på en rejse tilbage til gruppens storhedstid. Du kan nyde de catchy sange, som formentlig giver dig lyst til at rokke med i stolen gennem hele showet. Som så mange andre af de såkaldte jukeboxmusicals, så må dette show siges at have soul. Du vil med garanti sætte endnu mere pris på gruppens musik, når du kender historien bag.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 13 år. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
 • Varighed: 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Hjælpemidler:  T
 • Klik her for salsplanen over Imperial Theatre

Ain't Too Proud - Koncert

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev