Almost Famous on Broadway billetter

Almost Famous on Broadway billetter

Spar penge på dine billetter til Almost Famous on Broadway ved at købe dem, før du tager til New York. Online køb af teaterbilletter er sikkert, nemt og frem for alt sparer du både tid og penge. Musicalen, Almost Famous, tager dig med tilbage i tiden til 1973, hvor Led Zeppelin reagerede rockverdenen, og Twin Towers åbnede deres døre. Vil det lykkes den femtenårige William at blive rockjournalist i den hårde verden? Besøg Bernard B. Jacobs Theatre for at opleve glæden ved familie, fanatisme og musikkens kraft.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

The World of Rock ‘n’ Roll

Det er 1973 i San Diego, og den femtenårige William ønsker at blive rockjournalist. En journalist, der er imponeret over Williams skriverrier, giver ham til opgave at anmelde en koncert, hvorefter flere følte for magasinet Rolling Stone. Da han skal på turné med et upcoming band, finder William snart ud af at han hører til bandets inderkreds. Han mister sin objektivitet i sit forfatterskab. Vil han klare sig i den verden, han altid har drømt om, og finde sin vej i rockverdenen?

En fejring af musikken

Almost Famous on Broadway er baseret på filmen af samme navn, som er skrevet og instrueret af Cameron Crowe. Med musik skrevet af Tom Kitt, der vandt en Pulitzer-pris for sit tidligere arbejde og skrev musik til bl.a. Jagged Little Pill. Musikken afspejler 70’ernes kaotiske ånd og er et kærlighedsbrev til denne unikke tid.

Almost Famous on Broadway Billetter - Rock journalist Almost Famous on Broadway Billetter - William

Hvordan køber man Almost Famous on Broadway billetter?

Almost Famous on Broadway tickets tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Regler ifm. COVID-19

Du behøver ikke bevis for vaccination for at se en Broadway-musical. Mundbind er frivilligt i teatret. Begrænset antal tilgængelige billetter.

Information om forestillingen

 • Aldersgrænse: Anbefalet fra 12 år og opefter. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: 2 timer og 30 minutter
 • Lokation: Bernard B Jacobs Theatre, 242 West 45th Street
 • Hjælpemidler: 
 • Klik her for Bernard B Jacobs Theatre salsplan
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev