Bad Cinderella on Broadway billetter

Bad Cinderella on Broadway billetter

Køb dine Bad Cinderella on Broadway billetter, før du tager til New York. Du kan nemt købe dine teaterbilletter online, så du sparer både tid og penge. Besøg Imperial Theatre for at se dette ekstraordinære eventyr skrevet af Andrew Lloyd Webber. I Belleville er alting perfekt undtagen Askepot. Da hun er i fare for at miste sin eneste veninde, gør Askepot alt, hvad der står i hendes magt, for at forhindre det, uanset hvad det kommer til at koste hende.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

Livet i Belleville

I det smukke kongerige Belleville er alting perfekt; markerne er smukke, folk er venlige og prinsen er meget charmerende. Kun én person står i vejen for den rene perfektion; Askepot. Den utilpassedes eneste ven er prins Sebastian, som ingen heller ikke bryder sig om. Det er først, da hans storebror, prins Charming, forsvinder, at han kommer i søgelyset. Som kongelig arving skal han giftes. Da Askepot tror, at hun er ved at miste sin eneste ven til kronen, opsøger hun gudmoderen, som kan ordne alt. Selv om det har en pris…

Bad Cinderella on Broadway billetter - Cast

Et ekstraordinært eventyr

Bad Cinderella er en musical af Andrew Lloyd Webber, der bl.a. har skrevet Phantom of The Opera og Evita. Det er en sjov bearbejdning af Emerald Fennells bog. Broadway-showet er instrueret af Laurence Connor, som også har instrueret Les Misérables. Den magiske musical med et budskab, vittige tekster og sprudlende musik, er blevet kaldt for et af Webbers bedste værker.

Hvordan køber man Bad Cinderella on Broadway billetter?

Bad Cinderella on Broadway billetter tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Information om forestillingen

 • Aldersgrænse: Anbefales fra 10 år og op. Børn under 5 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: 2 timer og 25 minutter
 • Lokation: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Tilgængelighed:  T
 • Klik her for Imperial Theatre salsplan
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev