2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Bedste kaffe og bagels i New York

Bedste kaffe og bagels i New York

Bedste kaffe og bagels i New York

Trænger du til lidt at styrke dig på efter dit museumsbesøg, eller efter du har shoppet amok? Så sæt tænderne i en bagel! Bagels må vel nok siges at være lige så klassisk New York som de gule taxier og Empire State Building. Der er hundredvis af steder, hvor du kan få en kop kaffe og en bagel på farten. Her på siden har jeg dog skrevet om 6 af de bedste steder at få kaffe og bagels i New York, hvor du kan sidde ned, mens du spiser.

1. Ess-A-Bagel

Det er en oplevelse i sig selv at besøge Ess-A-Bagel. I de store kølediske er der masser af salater, cream cheese og alle mulige forskellige slags fisk at vælge mellem. Ess-A-Bagel er kendt for deres fantastiske pålæg og fyld og ikke mindst de nybagte bagels. Nogle af de steder, der sælges bagels, er udvalget ret begrænset, men det er bestemt ikke tilfældet her. Jeg kan anbefale dig at prøve en chicken curry salad. Den er dejlig krydret med møre kyllingestykker. Der er også meget at vælge mellem for vegetarer og veganere, som for eksempel flere forskellige cream cheeses lavet af tofu. Der er desuden adskillige slags bagels, og du kan bede om at få din bagel ristet, hvis du foretrækker det. Der er masser af siddepladser, men der kan godt være rigtig travlt derinde, især ved frokosttid.

Bedste kaffe og bagels i New York - Bagel fra Ess-A-Bagel Bedste kaffe og bagels i New York- Ess-A-Bagel

2. The Grey Dog

The Grey Dog er en kæde med flere caféer rundt om i New York. Caféen i SoHo er det perfekte sted at tage en kaffepause, hvis du er på shoppingtur i nabolaget. Her kan du ikke blot få en god kop kaffe, men også spise morgenmad, frokost eller middag. Menuen står på farverige planker, der er sømmet fast på væggen. Det gør det nemt, at få en oversigt over valgmulighederne, mens man venter (især når der er travlt). Der er et stort udvalg af både varme og kolde kaffedrikke. Det er ikke et billigt sted, men dog får du en kæmpe kop kaffe eller te for pengene. Vil du spise frokost eller middag på The Grey Dog, så sørg endelig for at bestille en ret med deres lækre hjemmelavede pommes frites.

Erics tip: Atmosfæren på The Grey Dog er meget afslappet. Alle caféerne i kæden er flot indrettede, og de spiller god musik. Gæsterne er et interessant miks af folk, men som regel er der tale om ganske hippe folk.

Bedste kaffe og bagels i New York - The Grey Dog udefra Bedste kaffe og bagels i New York - The Grey Dog

3. Irving Farm

Det her må være en af de hyggeligste kaffebarer i New York. Takket være de meget venlige medarbejdere og kunderne er der altid en rigtig hyggelig atmosfære. Servicen er også i top. Din cappuccino bliver pyntet med et hjerte af kakao, og kommer hen til dit bord, med det du har bestilt. Det gælder endda også, hvis du har bestilt oppe i baren. Der er masser af siddepladser både nedenunder og ovenpå, og så kan du frit benytte dig af WiFi. Irving Farm byder på et bredt udvalg af kaffe, og der er både varme og kolde versioner at vælge mellem. Desuden kan du købe friskbagte muffins, brownies og chokoladecroissanter (som jeg virkelig kan anbefale). Om dagen er der et lille udvalg af sandwich og bagels, og om aftenen kan du nyde en osteplatte med vin til.

Bedste kaffe og bagels i New York - Irwing Farm Bedste kaffe og bagels i New York - Irving Farm te

4. Mudspot

Mud er kendt i New York for deres hjemmebryggede kaffe, som indeholder rigtig meget koffein. Ganske passende til byen der aldrig sover. Bestil en original Cup of Mud, eller prøv en Mud Mocha, som bestemt også smager rigtig godt. Hvis du gerne vil prøve noget lidt mere specielt, så snup en Almond Latte eller en Mint Mochaccino. Ved hvert bord er der en gratis flaske vand, simpelthen fordi kaffen er så stærk. Der er også en ret omfattende menu med morgenmad og brunch. Alle retterne er inspireret af det sydamerikanske køkken. Hvis du gerne vil have lidt til den søde tand, så tjek udvalget af lækre muffins oppe ved baren. Om sommeren er haven åben, og du kan derfor side udenfor og spise.

Bedste kaffe og bagels i New York - MUD

5. Murray’s Bagels

Den eneste ulempe ved Murray’s Bagels er, at der ikke er særlig mange siddepladser. Men ellers er det svært at finde noget dårligt at sige. Faktisk er deres bagels så gode, at de ikke engang behøver fyld. Prøv eksempelvis en “everything”-bagel, der er bagt med birkes, løg og hvidløg. Selvom Murray’s bagels er fabelagtige uden fyld, så er der masser af lækkert pålæg at vælge mellem. Udover klassikeren cream cheese, har de masser af forskellige slags salat, og personalet ved lige, hvordan man laver det perfekte spejlæg. Deres specialitet er røget fisk, og deres røgede laks er nærmest vanedannende. Hvis du har svært ved at beslutte, hvad du skal bestille, så er en af deres “specialty bagels” værd at overveje. De har lækre smagskombinationer som for eksempel kalkun, ost, coleslaw og dressing. Vil du have en kop kaffe ved siden af? Så prøv deres cappuccino, som er meget populær.

Bedste kaffe og bagels i New York - Murrays Bagels udefra Bedste kaffe og bagels i New York - Murrays Bagels

6. Pick A Bagel

Pick A Bagel er en kæde med flere butikker på Manhattan. Når jeg er i nærheden af en, så sørger jeg for at smutte derind og få fingrene i en bagel. De har et kæmpe udvalg af bagels, cream cheeses og andre toppings. Alle Pick A Bagels har også en stor salatbar, og desuden kan du købe alle mulige slags muffins, cookies, panini og andre slags sandwich. Kaffen er også god her.

Bedste kaffe og bagels i New York - Pick A Bagel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Win a trip to New York
Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter