Brooklyn Chocolate Tour

Køb billetter nu
Brooklyn Chocolate Tour

Brooklyn Chocolate Tour er lige sagen, hvis du er vild med chokolade. På den guidede tur får du samtidig lejlighed til at opleve forskellige områder af Brooklyn, såsom Cobble Hill, Red Hook, Industry City og DUMBO med bus. Og det bedste af det hele er selvfølgelig chokoladesmagsprøverne. Du besøger velkendte chokoladeforretninger, der også har været med på TV. Undervejs slår I også vejen forbi et pizzeria, hvor du får et stykke pizza at styrke dig på.

Køb billetter til Brooklyn Chocolate Tour her

Hvis denne tur ikke er tilgængelig på din ønskede dag, så tag på Brooklyn Donut Tour i stedet

Contents

Brooklyns fineste chokolade

Turbussen sætter kursen mod Brooklyn, hvor nogle af byens allerfineste chokoladeforretninger har hjemme. Første stop på turen er i kvarteret DUMBO, hvor du og resten af turgruppen besøger en af de bedste chokolademagere i USA. Her kan du sætte tænderne i lækkerier såsom, macadamianødder, blåbær og Cheerios™ overtrukket med chokolade.

Efter den første prøvesmagning går turen videre til The Chocolate Room, hvor du kan forkæle smagsløgene med mere lækker chokolade. Butikkens chokoladekage i tre lag er blevet udråbt til en af Oprah Winfreys favoritter (i “Oprah’s Favourite Things”).

Brooklyn Chocolate Tour - DUMBO Brooklyn Chocolate Tour - The Chocolate Room

Raaka Chocolate og Li-Lac Chocolates

Inden den står på mere chokolade, får du mulighed for at besøge Red Hook Docks, som er lidt af en skjult perle i Brooklyn. Raaka Chocolate er næste stop. Butikken stolthed er deres økologiske såkaldte “virgin chocolate”. Du får ikke blot nogle af deres chokoladelækkerier at smage, men også hvordan deres chokolade bliver lavet og pakket, eftersom det er firmaets chokoladefabrik, du besøger.

Li-Lac Chocolates er den sidste chokoladebutik, I lægger vejen forbi. Det er en af byens ældste chokolademagere, og her bliver chokoladen håndlavet.  Li-Lac Chocolates er især kendt for deres særlige chokoladeforme. Du prøvesmager nogle af deres bestsellere, såsom deres chokoladefirkanter med hasselnød og trøffel og mandelbark. Du får også at se, hvordan den håndlavede chokolade bliver til.

Brooklyn Chocolate Tour - Raaka Brooklyn Chocolate Tour - Li-Lac

Erics tip: “Jeg er mest af alt pizzafan, men jeg siger da ikke nej til at teste en chokoladetur, så jeg kan skrive om den på min hjemmeside. Og jeg blev positivt overrasket over turen her! Ikke alene var det lækkert at prøvesmage alle de forskellige slags chokolade, men jeg synes også, det var spændende at lære om og se chokolade blive lavet. Du får god tid i hver butik til både at nyde de lækre smagsprøver og til evt. at købe flere chokoladelækkerier med. Som bonus får du dele af Brooklyn at se, som du nok ikke var taget til ellers, og på turen får du endda også et stykke pizza.”

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon.

  • Varighed: 4,5 time
  • Afgangssted: Union Square
  • Tidspunkter: kl 11.00
  • Du får smagsprøver ved hvert af de fire stop

Køb billetter til Brooklyn Chocolate Tour her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev