Brooklyn Donut Tour

Køb billetter nu
Brooklyn Donut Tour

Brooklyn Donut Tour er en fantastisk måde at prøve donuts på og opleve Williamsburg og Greenpoint i Brooklyn. Sørg for at have gode sko på og mød op med tom mave, for under turen kommer du forbi fire forskellige donut butikker og du kan smage en speciel donut i hver af disse donut butikker. Når du går videre til den næste donut butik, vil du udforske den del af Brooklyn, og din guide vil fortælle dig alt om donuts og de forskellige kvarterer, du går igennem.

Book Brooklyn Donut Tour her

Brooklyn Donut Tour

Du møder din guide ved Doughnut Plant, en donut-butik i Williamsburg, hvor du vil smage den første donut på turen. Derefter går du langs McCarren Park mod Greenpoint, hvor de andre donutbutikker ligger. Undervejs vil guiden fortælle dig mere om Brooklyns kvarterer og deres historie. I dette kvarter i New York vil du finde mange butikker, restauranter og meget få turister, hvilket gør det anderledes end Manhattan. I Greenpoint vil du smage på to særlige donuts og blive tilbudt noget at drikke. Det sidste stop er Peter Pan Donut & Pastry Shop, som også er med i Spider-Man No Way Home. Under turen vil du smage de mest specielle kagekreationer, der ikke ligner almindelige donuts.

Erics tip: Udover donut touren i Brooklyn er der også en donut tour på Manhattan. Manhattan Donut Tour er mere en donut tour, hvor Brooklyn-touren er mere en speciel donut/kage-tour. Hvis det er første gang, du er i New York, er Manhattan-touren efter min mening den bedste mulighed at starte med.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du en voucher, som du enten kan udskrive og bruge som billet til touren eller vise som mobilbillet på din telefon.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: 198 Bedford Avenue
  • Afgangstid: 14.00

Book Brooklyn Donut Tour her

Brooklyn Donut Tour - Tour Brooklyn Donut Tour - Butik

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev