citizenM Hotel Times Square

Køb billetter nu
citizenM-TimesSquare-i-New-York

citizenM Hotel Times Square er et supermoderne hotel i hjertet af New York City. Hotellet er skabt ud fra behovet for en ny rejseoplevelse: et hotelophold til en rimelig pris med en fantastisk beliggenhed i inspirerende omgivelser. På trods af det futuristiske design, så er hotellet en oase i den urbane jungle. Det kan blandt andet ses idet, at lobbyen ikke kaldes en lobby, men derimod “the living room (stuen).

Book et værelse på citizenM her

Faciliteter

citizenM – med et lille c og med M for “mobile” – Times Square er ikke så stort, men alligevel er det imponerende. Når du træder ind, bliver du med garanti positivt overrasket over kunsten, der præger hotellet. Bygningen har tre elevatorer, der tager dig med op til 21. etage, hvor du kan nyde en cocktail i rooftop-baren, der er åben 24/7. Måske du hellere vil sætte tænderne i nybagt kage i canteenM, eller snuppe lidt frisk luft på en af terrasserne? Indtjekning foregår via selvbetjening, men bare rolig, det venlige personale står lige ved siden af og er klar til at hjælpe, hvis det er nødvendigt. Der er  selvfølgelig også gratis wi-fi på hele hotellet.

citizenM Hotel Times Square - Bygningen citizenM Hotel Times Square - Lounge

Værelserne

citizenM byder på værelser med en king-size seng. Det er den eneste mulighed, der er, fordi “alle er lige meget værd”. Den ene type seng, man kan få, er til gengæld kind-sized og utroligt behagelig. Efter et forfriskende brusebad kan du slappe af og se tv. Alle værelserne har et godt tv, men det er deres tablets, der virkelig gør citizenM til noget særligt. Med sådan en kan du justere stort set alt: lyset, temperaturen, tv’et og endda gardinerne. Lidt futurisme er der intet i vejen med. Det lilla lys gør stemningen endnu mere speciel, og der er et stort vindue, som sikrer, at der kommer masser af dagslys ind i rummet.

citizenM Hotel Times Square - Logo citizenM Hotel Times Square - Udsigt

Beliggenhed

Kun det bedste er godt nok på citizenM, og det gælder også beliggenheden. Hotellet ligger nær Times Square og Broadway, lige overfor Ellen’s Stardust Diner, som er en retrorestaurant med 1950’er-tema og syngende tjenere. Mange af de tidligere ansatte er nu med i Broadway-shows! Eftersom hotellet ligger så centralt, er der flere subway-linjer lige rundt om hjørnet. Den nærmeste indgang til Central Park ligger blot 10 minutters gang derfra.

Book et værelse på citizenM her

Erics tip: Det her er et af mine favorithoteller i byen! Det er ret nyt, meget moderne, og atmosfæren er rigtig god. Personalet er meget venligt og hjælpsomt, og man får meget valuta for pengene.

citizenM Hotel Times Square - Seng citizenM Hotel Times Square - Værelse

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev