citizenM New York Bowery Hotel

Køb billetter nu
citizenM New York Bowery Hotel

citizenM New York Bowery Hotel er det andet citizenM hotel i New York. Det åbnede i 2018 og ligger i det trendy kvarter Bowery. Hos hotelkæden citizenM er en luksuriøs livsstil, der er til at betale sig fra, i højsædet. Det afspejles i faciliteterne og designet, der er gennemgående på citizenM Bowery. Hotellet har et farverigt og atmosfærefyldt interiør, hvilket også gør sig gældende for de øvrige af kædens hoteller. Der er masser af kunst, og behagelige sofaer du kan slænge dig i ovenpå en lang dag med sightseeing i New York!

Book et værelse på citizenM Bowery her

Faciliteter

citizenM Bowery byder på en lang række faciliteter, der sikrer dig et behageligt ophold. Der er gratis wi-fi på hele hotellet, og der er endda iMacs til rådighed, hvis du ikke har taget din laptop med. Hotellet har også egen bogbutik, og der er ingen fare for, du kommer til at sulte, når du bor på citizenM. Restauranten canteenM er nemlig åben 24/7, og i den serveres der snacks, morgenmad og lette retter til frokost og aften. I rooftop-baren cloudM kan du nyde en drink og den skønne udsigt. Baren har både siddepladser inden- og udendørs.

Værelser

Hotellet har over 300 værelser, som er fordelt over 19 etager. Samtlige værelser er møbleret i den stil, der er karakteristisk for citizenM. Værelserne er kompakte og har et stort vindue, der giver dig en god udsigt over kvarteret. Hvert værelse har en behagelig king-sized seng. Du kan slappe af, se gratis film og benytte dig af gratis wi-fi (tilgængeligt på hele hotellet), eller snuppe et opkvikkende bad under regnbruseren. Sidst men ikke mindst, så kan du styre hele værelset fra din seng via en tablet!

citizenM New York Bowery Hotel - Værelse citizenM New York Bowery Hotel - Rooftop

Museum of Street Art (MoSA)

citizenM Bowery har mere at byde på end blothotelværelser. Der er nemlig også et museum på hotellet. Museum of Street Art er en hyldest til 5 Pointz, som er en bygning i Long Island City. Her var der graffiti af mange forskellige kunstnere indtil 2013, hvor bygningen til manges overraskelse blev revet ned. Flere af 5 Pointz’ graffitikunstnere har kreeret nye værker i trappeopgange på citizenM. Det specielle museum er helt klart værd at lægge vejen forbi. Jeg anbefaler, at du tager elevatoren op til den øverste etage, og så tager trappen hele vejen ned. På den måde kan du beundre kunstværkerne på en afslappet måde.

citizenM New York Bowery Hotel - MoSA citizenM New York Bowery Hotel - Graffiti

Beliggenhed

citizenM New York Bowery Hotel ligger i Bowery, som er et hyggeligt kvarter på Lower East Side, hvis popularitet hastigt stiger. Bowery ligger lige ved Nolita, Chinatown, East Village og SoHo, hvilket vil sige, at der er en masse muligheder for at udforske New Yorks natteliv lige i nærheden. Der er dog ingen natklubber på samme gade som hotellet, og hotellet har lydtætte vinduer, så du behøver ikke at bekymre dig om støj. Kvarteret har også massevis af gallerier, så det er et perfekt sted for kunstelskere. Desuden er der en lang række gode restauranter og små, hyggelige butikker inden for gåafstand. Subway-stationerne Bowery (linje J og Z), Grand Street (linje B og D) og Spring Street (linje 6) ligger alle lige i nærheden, og dermed har du nem og bekvem adgang til resten af byen.

Erics tip: Jeg er stor fan af citizenM hotellerne! Jeg kan især anbefale citizenM Bowery, hvis du besøger New York for anden eller tredje gang, da det ligger mindre centralt end citizenM Times Square. Til gengæld er Bowery et livligt kvarter, og det er et rigtig godt område at bo i. Desuden kan du hurtigt og bekvemt komme til alle de berømte seværdigheder fra de nærliggende subway-stationer.

Book et værelse på citizenM Bowery her

citizenM New York Bowery Hotel - Kunst

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev