Come From Away Broadway billetter

Come From Away Broadway billetter

Spar penge på Come From Away Broadway tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er let og sikkert at købe teaterbilletter online, og det vil samtidig spare dig tid og penge. Come From Away opføres på Gerald Schoenfeld Theatre. Forestillingen er baseret på virkelige hændelser i den lille canadiske by Gander i Newfoundland. Den 11. september 2001 strandede 38 passagerfly her, fordi de efter terrorangrebet på World Trade Center og Pentagon ikke længere måtte flyve ind i amerikansk luftrum.

 

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

Uventede gæster

Beboerne i den ellers så fredelige by Gander byder 6.700 uventede gæster velkommen med åbne arme. Byens befolkningstal er med disse uventede gæster næsten fordoblet! Ganders indbyggere sørger for at underholde deres besøgende og får dem til at føle sig hjemme. Efterhånden sker der ting og sager blandt de rejsende. Der er par, som går fra hinanden, og nye romancer opstår. Desuden er der folk, der opdager, de har mistet deres kære under angrebene. Den specielle historie bag denne musical vil alle blandt publikum helt sikkert finde rørende. Samtidig er det en sjov forestilling om menneskers natur, godhed og sociale bånd.

Come From Away Broadway billetter - Flypersonale Come From Away Broadway billetter - Skuespillere

Hvordan køber jeg Come From Away Broadway billetter?

Come From Away Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: Hvis du ikke har lyst til at se et traditionelt Broadway-show med sang og dans, men alligevel gerne vil opleve Broadway, så kan jeg anbefale Come From Away. Billetprisen er ganske fornuftig, og forestillingen varer heller ikke alt for længe. Der er ikke så mange skuespillere med i forestillingen, hvilket får den til at virke mere intim.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 10 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
 • Varighed: 1 time og 40 minutter
 • Sted: Gerald Schoenfeld Theatre, 236 West 45th Street
 • Hjælpemidler:  T
 • Klik her for salsplanen over Gerald Schoenfeld Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev