Couture Fashion Week i New York

Couture Fashion Week i New York

Couture Fashion Week i New York finder sted hvert forår og efterår. Det er i verdens store modebyer, der er Couture Fashion Week, så selvfølgelig foregår det også i New York! Modeugen løber af stablen i begyndelsen af september og begyndelsen af februar. Du kan også komme med til et af de eksklusive fashion shows og beundre fantastiske kreationer af verdensberømte designere. Alle som er noget ved musikken i New York deltager i de eksklusive modeshows, og nu kan du også være med!

4W43 Building

New Yorks Couture Fashion Week foregår i 4W43 Building på Manhattan. Er du en ægte modeelsker og fashionista, så har du her chancen for at se de nyeste kollektioner fra både etablerede designere og nye talenter. Du kan suge atmosfæren til dig, tage fantastiske fotos og se, hvad der kommer til at præge den kommende modesæson. Det eksklusive fashion show med en eller flere designere akkompagneres af god musik, hvilket bidrager til atmosfæren. Du kan læne dig tilbage og lade dig overraske og inspirere til at tage på shopping i New York af de nyeste kollektioner fra designere, såsom Laura Williams, Marco Marcu, Mireille Dagher, Isabel Zapardiez, Avril Lemieux og Nedret Taciroglu.

Billetter til Couture Fashion Week

Det er nemt at købe billetter til Couture Fashion Week i New York. Med dine billetter i hånden bliver du tidligt om eftermiddagen budt velkommen i 4W43 Building, som ligger ved 43rd Street og Fifth Avenue. Sørg for at komme mindst 20 minutter før, da pladserne bliver fordelt ved indgangen. Sørg endelig for ikke at komme for sent! Ankommer du tidligt, har du også god tid til at beundre de salens flotte outfits. Det forventes også, at gæsterne slipper deres indre fashionista løs, så sørg for at dresse op!

Eventet foregår kun i september og februar.

Book dine billetter til New York Couture Fashion Week her

Couture Fashion Week i New York - Andres Aquino Couture Fashion Week i New York - Laureluxe

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter