Dear Evan Hansen Broadway billetter

Dear Evan Hansen Broadway billetter

Dear Evan Hansen Broadway tickets er nemme at købe online. Jeg anbefaler, at du køber billetterne, inden du tager til New York. Det vil nemlig spare dig både tid og penge. Dear Evan Hansen opføres på Music Box Theatre. Showet handler om high school-eleven Evan, der føler sig usynlig.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Evan & Connor

Evan begynder at skrive breve til sig selv som en form for terapi. Et af disse breve falder ved et uheld i hænderne på Connor, der også er en outsider på skolen. Da Connor begår selvmord, konkluderer hans familie derfor, at han mod forventning havde en god ven. Det skaber et dilemma for Evan. Skal han fortsætte med at lade alle tro, at han og Connor var gode venner, eller skal han fortælle sandheden og dermed skuffe Connors familie?

Hvordan køber jeg Dear Evan Hansen Broadway billetter?

Dear Evan Hansen Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Dear Evan Hansen Broadway billetter - You will be found Dear Evan Hansen Broadway billetter - Music Box Theatre

Erics tip: Dear Evan Hansen er en rørende musical, der er nem at relatere til. De fleste har oplevet det drama, der kan være på en skole, mobning, eller det at komme ud i problemer på grund af noget, som man troede var hvid løgn. Eftersom temaet er meget utraditionelt for en musical, så er det en meget populær forestilling. Hvis der ikke er ledige billetter ovenfor, og du virkelig vil se Dear Evan Hansen, så tjek her.

Regler ifm. COVID-19

Du behøver ikke bevis for vaccination for at se en Broadway-musical. Mundbind er frivilligt i teatret. Begrænset antal tilgængelige billetter.

Information om forestillingen

 • Egnet for børn fra 12 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind i teatret
 • Varighed: 2 timer og 20 minutter
 • Sted: Music Box Theatre, 239 West 45th Street
 • Hjælpemidler:  T
 • Klik her for salsplanen over Music Box Theatre

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev