Doggy bag i New York

Doggy bag i New York

Det er almindeligt at tage sine rester med sig hjem i en doggy bag i New York. Med de store portionsstørrelser, der typisk bydes på i byen, kan det da også være svært at spise op. Selv på fancy restauranter er det helt normalt at bede om at få madresterne med sig hjem i en såkaldt doggybag. Portionsstørrelserne i delier og på diners er endda endnu større. Før i tiden spiste byens arbejdere sådanne steder efter en sen vagt, og med sig hjem tog de en doggybag med resterne.

Hvordan får jeg en doggy bag?

Det er ganske enkelt. Du skal blot lade være med at smide din serviet ovenpå dine madrester. På 90% af New Yorks restauranter vil det få tjeneren til at spørge, om du vil have resterne med hjem. Spørger tjeneren ikke, så kan du blot selv spørge: “Can you wrap this up for me, please?”

Erics tip: “Nogle gange er det bedst at bestille bare en ret og dele den med en anden person. Især hvis du bestiller en sandwich og pommes frites på en restaurant. Det er meget normalt at dele en ret med andre i New York. På den måde sparer du penge, og du undgår madspild eller at skulle slæbe dine madrester med rundt.”

Doggy bag i New York - Olive Garden Doggy bag i New York - Mad

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev