DoubleTree Suites Hotel Times Square

DoubleTree Suites Hotel Times Square

DoubleTree Suites Hotel Times Square er ejet af Hilton Hotels og er det eneste hotel kun med suiter på Broadway. Hotellet ligger lige på Times Square, så placeringen er dejlig central og helt ideel. Den 45 etager høje hotelbygning er ganske imponerende, og et ophold her vil gøre din rejse til New York til noget helt specielt.

Hotellet er lukket i øjeblikket. Se flere hoteller her.

Faciliteter

Hotellet byder, på alle de luksuriøse faciliteter du kan forvente dig af et Hilton-ejet hotel kun med suiter. Du kan holde dig i form i det døgnåbne fitnesscenter, som hotellets gæster frit kan benytte sig af. Du kan også holde forretningsmøder i det 900 kvadratmeter store mødeområde og forberede dine møder i det døgnåbne business centre. Hotellet har sikkerhedsvagter døgnet rundt, og der er også altid en concierge, der står klar til at hjælpe, hvis du har behov for det. Takket være den populære Broadway-inspirerede Gingers Restaurant, Ad Lib Lounge, en kaffebar om morgenen og roomservice kan du altid bestille mad og drikke på hotellet.

DoubleTree Suites Hotel Times Square - Fitnessrum DoubleTree Suites Hotel Times Square - Met Grill

Værelserne

DoubleTree Suites Hotel Times Square har 468 suiter bestående af en stue, soveværelse og et rummeligt badeværelse. Hver suite er udstyret med en stor seng, sovesofa, to fladskærms-tv’er, en lille bar med vask, køleskab og mikroovn. Og til de forretningsrejsende er der et stort skrivebord med en ergonomisk kontorstol.

DoubleTree Suites Hotel Times Square - Stue DoubleTree Suites Hotel Times Square - Bar

Familier og grupper

På grund af beliggenheden og de rummelige suiter er hotellet velegnet til familier og grupper. Især hvis du rejser med børn er det ideelt, da det ikke er noget problem at få plads til fire personer i suiterne. Det er muligt at låne en babyseng ved forespørgsel.

Beliggenhed

DoubleTree Suites ligger på adressen 1568 Broadway, hvor 47th Street og 7th Avenue krydser hinanden. Det vil sige, at du her er omgivet af Broadway-teatre. Desuden er der verdensberømte restauranter, butikker, seværdigheder og museer inden for gåafstand, deriblandt Top of the Rock, Carnegie Hall og Radio City Music Hall. Transportmæssigt ligger hotellet også godt med Penn Station, Grand Central Station og Port Authority Bus Terminal lige i nærheden. Desuden kan man tage alle de store subway-linjer fra hotellet på 47th Street. Lufthavnene JFK, LaGuardia og Newark ligger alle mindre end 30 km væk.

Book et værelse på DoubleTree Suites Times Square hos Booking.com her

DoubleTree Suites Hotel Times Square - Udefra

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter