Glee Tour i New York

Køb billetter nu
Glee Tour i New York

En Glee Tour i New York er et must, hvis du er en ægte “Gleek”. Selvom tv-serien Glee foregår på McKinley High School i Illinois, så sætter New Directions i 2. sæson kursen mod New York City for at deltage i National Show Choir-konkurrencen. Og der stoppede kærligheden til New York City ikke! Følg i Glee-stjernernes fodspor, lær om Broadways oprindelse, og besøg teatrene, hvor mange af stjernerne har debuteret. Og du kan godt begynde at træne sangstemmen. Du kommer nemlig til at bestige den berømte røde trappe på Times Square og synge “Empire State of Mind”!

Desværre er denne tur ikke længere tilgængelig. Alternativt kan du bestille en guidet tur til tv- og filmlokationer

Don’t Stop Believing!

Du får chancen for at synge med på nogle af de mest berømte sange fra Glee på gåturen langs travle Broadway. Hvis ikke det er nok til at få imponeret nogen producere, så får du en chance mere ved turens afslutning. Giv den hele armen, og skrål med på “Empire State of Mind”. Og du behøver ikke bekymre dig, hvis du, ligesom mig, ved, at din fremtid ikke er inden for showbiz! Det er nemlig sjovt, og ikke mindst er du sikret nogle sjove historier om Broadway og Glee, som du kan fortælle vennerne derhjemme.

Hvordan Glee blev til

Vidste du, at Ryan Murphy (manden bag Glee) brugte tre måneder på i al hemmelighed at se Broadway-shows, frem for at benytte sig af traditionelle castinger? Han ville gerne have fat i friske ansigter, og han fandt og castede Matthew Morrison (“Hairspray”), Lea Michele (“Spring Awakening”) og Jenna Ushkowitz, (genopsætningen af “The King and I” i 1996). Tv-serien blev en stor succes og tiltrak stjerner som  Idina Menzel, der nu er kendt for at have lagt stemme til Elsa i “Frost” (og hun spillede også den oprindelige Wicked Witch).

Tag med på denne Glee Tour, og genoplev dine yndlingsepisoder. Du og resten af turgruppen bliver ledt langs den såkaldte Great White Way af en entusiastisk guide, som synger og danser. Guiden fortæller om de forskellige teatre, og hvordan skuespillerne blev berømte. Og hvem ved? Måske er der en caster på jagt efter den næste store stjerne i området, så du må hellere træne sangstemmen!

Erics tip: Stemningen er i top på denne Glee Tour. Guiderne synger godt, og de ved en masse spændende facts om Broadway og skuespillerne. Har du planer om at se en Broadway-musical i New York om aftenen, så er turen her den perfekte måde at varme op på. Hvis du er i humør til endnu mere sang på din ferie i New York, så kan du passende tage et smut på Ellen’s Stardust Diner.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du printe ud og bruge som billet til turen, eller du kan vise det frem på din smartphone.

Glee Tour i New York - Times Square Glee Tour i New York

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev