Gratis dans i Bryant Park

Gratis dans i Bryant Park

Hvorfor ikke deltage i en danselektion i Bryant Park? Du kan deltage i forskellige aktiviteter i den populære park. Der er også mulighed for at deltage i afslappende aktiviteter, såsom Tai Chi eller en gratis Bird Tour.

Limón Dance Company New York

Hver lørdag morgen fra kl. 10.00 til 11.00 er der tidligere og nuværende dansere fra Limón Dance Company, der underviser i moderne dans. The Limón Dance Company er et verdenskendt dansekompagni, der har hjemme i New York, og som gør sig i moderne dans. Bevægelse, naturlig rytme og kroppens tyngde er det, moderne dans handler om. Danseundervisningen er sjov og passer til alle aldre og niveauer. Bevægelserne er ikke alt for svære igen, og det handler mest af alt om at have det sjovt og at bevæge sig. Limón Dance Company underviser hver lørdag i en time mellem juni og september. Deltag i en gratis danselektion lørdag morgen i Bryant Park, og tilbring en sjov time med dans og bevægelse! Se oversigten over danselektioner i Bryant Park for at se, om du kan deltage i en af dem.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev