Gratis New York-tegninger til farvelægning

Gratis tegninger til farvelægning med motiver fra New York! Farvelægning er en god måde at holde sig beskæftiget på i disse coronatider, og derfor har jeg omdannet nogle af mine fotos fra New York til tegninger, der kan farvelægges. Det er en sjov aktivitet for både børn og voksne! Download en tegning ved at klikke på den, og print den ud.

Hvis du vil gerne vil give et bidrag for brugen af disse tegninger og på den måde hjælpe NewYorkCity.dk gennem coronakrisen, så vil jeg være meget taknemmelig. Klik her for at donere et (valgfrit) beløb.

Statue-of-LibertyChrysler-Building

One World Trade CenterUpper West Side

Central ParkHope sign

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter