Gratis Tai Chi i New York

Gratis Tai Chi i New York

Ligesom med yogaundervisningen så er det gratis at deltage i Tai Chi-undervisningen midt i Bryant Park på Manhattan. Tai Chi er en kampsport, der stammer fra Kina, og som har til formål at styrke  fysisk og mental sundhed.

Over hele verden samles de, der dyrker Tai Chi, ofte i store grupper i parker og på pladser. De rolige bevægelser er fascinerende at se på, så selv hvis du ikke har lyst til at deltage, er det værd at tage hen og overvære undervisningen.

Tai Chi midt på Manhattan

Fra slutningen af april til slutningen af august er der gratis undervisning hver tirsdag morgen fra kl. 07.30 til 08.30 i Bryant Park. Bryant Park ligger midt på Manhattan. Lektionerne har normalt mellem 30 og 70 entusiastiske deltagere.

Gratis Tai Chi i New York - Bryant Park Gratis Tai Chi i New York - Tai Chi-undervisning

Hvad end du er 10 eller 90 år, eller om du er Tai Chi-ekspert eller nybegynder, så kan du deltage ganske gratis. Du behøver ikke at være iført noget bestemt tøj. Der er tre lærere, der står klar til at hjælpe med øvelserne, hvis det er nødvendigt. Det er Tai Chi Chuan Center, der står for undervisningen.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev