2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York

Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York

Køb billetter nu
Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York

En helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York er en spektakulær oplevelse. Om sommeren flyver du i dagslys, mens cruiset foregår ved solnedgang og i skumringen. Om vinteren foregår både helikopterturen og cruiset, når det er mørkt. Begge dele har sin charme. Dog er det noget særligt at flyve om vinteren, da det kun er muligt at flyve i mørke her. På en aftenflyvetur ser du Manhattans lys funkle i mørket, og du kan spotte seværdigheder som Brooklyn Bridge, Empire State Building, Central Park, Ellis Island og mange, mange flere.

Book helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise her

En spektakulær helikoptertur om aftenen

Turen med helikopter er aftenens højdepunkt. Din flyvetur starter ved Pier 6 (tag subway-linje R, 2, 3, 4, eller 5 for at komme herhen). Her venter helikopteren på at tage dig med på en 15-minutters flyvetur over New York City. Helikopteren letter omkring klokken 17.30. Hvis du helst vil flyve, når det er mørkt, skal du booke mellem oktober og marts. I de andre måneder er det langt fra mørkt ved den tid.

Din pilot ved en masse om New York og fortæller dig om, de seværdigheder I flyver henover såsom Empire State Building, Chelsea Piers, Time Warner Center, 9/11 Memorial og One World Trade Center. Den rute helikopteren flyver, kan du se her. Det er ruten markeret med rødt.

Tilbage på landjorden går du et kort stykke vej til Pier 16, hvor du går ombord på båden.

Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York - Frihedsgudinden fra luften Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York - Manhattan fra luften

Sightseeing-cruise med udsigt til skylinen

Tager du på dette cruise om sommeren, så kan du nyde en smuk solnedgang fra vandet. Om vinteren derimod er mørket faldet på, når båden sejler. Det er et ganske særlig oplevelse at se New Yorks lys reflektere i det mørke vand. Sightseeing-cruiset varer 45 til 60 minutter, og undervejs fortæller guiden mange interessante og sjove ting om New Yorks historie og byens ikoniske seværdigheder. Båden stopper kortvarigt under Brooklyn Bridge, så du kan få taget nogle gode billeder og beundre den fabelagtige udsigt til Manhattans skyline. Som prikken over i’et får du Frihedsgudinden at se på nært hold.

Erics tip: Denne tur er meget populær, da det er den eneste tur, hvor man kan flyve om aftenen. Der er desuden begrænsede pladser, så turen bliver hurtigt udsolgt. Vent derfor ikke for længe med at booke. Jeg kan helt klart anbefale denne tur, især om vinteren. For de, der allerede har været på en helikoptertur om dagen, er det desuden en perfekt mulighed for at opleve noget nyt.

Praktisk information

Der er også flere helikopterture om dagen. Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet. Du kan også vise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Varighed: Helikopterturen varer 15 minutter, og sightseeing-cruiset varer 45-60 minutter
  • Afgangssted: Downtown Heliport ved Pier 6
  • Afgangstid: klokken 18.00
  • Mød op mindst 20 minutter inden afgang
  • Helikopteren har plads til op til 6 passagerer
  • Børn under 2 år kommer gratis med

Book helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise her

Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York - Udsigt fra cruiset

Aftenflyvning fra New Jersey

Hvis du gerne vil flyve om eftermiddagen, eller hvis ovenstående flyvetur er udsolgt, så kan du booke en aftenflyvning med afgang fra New Jersey. Du kan komme til New Jersey med tog fra Penn Station. Denne helikoptertur varer 25-30 minutter, hvilket giver dig fin tid til at nyde den enestående udsigt over det illuminerede Manhattan. Du flyver forbi berømte seværdigheder som Frihedsgudinden, One World Observatory, Empire State Building og Madison Square Garden. Du flyver også over Central Park og får de farverige lys på Times Square at se, inden helikopteren sætter kursen tilbage mod New Jersey.  Bemærk venligst, at denne flyvetur ikke inkluderer et cruise.

Book aftenflyvning fra New Jersey her

Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York - Times Square fra luften Helikoptertur om aftenen og sightseeing-cruise i New York - Downtown set fra luften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter