Hello, Dolly! Broadway billetter

Hello, Dolly! Broadway billetter

Spar penge på Hello, Dolly! Broadway tickets ved at købe billetterne, inden du rejser til New York. Det er nemt, sikkert, og frem for alt sparer du penge og tid ved at købe teaterbilletter online. Den længe ventede genopsætning af Hello, Dolly! bliver opført på Shubert Theatre. Showet er baseret på den oprindelige og roste musical, der fik premiere på Broadway i 1964. Genopsætningen af Hello, Dolly! er koreograferet og instrueret af to Tony Award-vindere. Forestillingen handler om den professionelle matchmaker Dolly, der har fundet det perfekte match til sin nyeste kunde, nemlig hende selv!

Beklager, forestillingen går ikke på Broadway længere

Se en række andre Broadway-shows her

Det perfekte match

Musicalen finder sted i slutningen af 1800-tallet i byen Yonkers, New York. Den velhavende og sure enkemand Horace Vandergelder leder efter kærligheden og beslutter sig derfor for at hyre den professionelle matchmaker Dolly. Efter deres første møde går det op for Dolly, at hun faktisk kunne være Horaces perfekte match. Derfor sætter hun sig for at gøre, alt hvad hun kan, for at få ham til selv at komme frem til den konklusion. Mon det lykkedes Dolly at vinde sin vigtigste kundes hjerte?

Hvordan køber jeg Hello, Dolly! Broadway billetter?

Det er let at købe Hello, Dolly! Broadway tickets. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted og få et overblik over alle ledige billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Værdibevis bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide på præcist hvilke pladser, du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Information om forestillingen

  • Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
  • Varighed: 2 timer og 40 minutter
  • Sted: Shubert Theatre, 225 West 44th Street

Hello, Dolly! Broadway billetter - Dolly

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev