Hestevogn i Central Park

Køb billetter nu
Hestevogn i Central Park

På en tur i hestevogn i Central Park kører du rundt i parken i en vogn med heste spændt for. En hestevognstur er en rigtig hyggelig og romantisk måde at udforske Central Park på. Du ser de broer, springvand og statuer, der gør parken til  et af New Yorks højdepunkter. Du kan også forestille dig, at du er kommet på en tidsrejse tilbage til det gamle New York, hvor de rige indbyggere lod sig transportere rundt i hestevogn.

Book din tur i hestevogn i Central Park her

Hvis denne tur ikke er tilgængelig på din foretrukne dato, kan du booke denne Central Park Horse Carriage Ride

Contents

Hestevognstur i Central Park

Hestevognsturen tager 25, 45 eller 55 minutter. På den tid får du ikke hele parken at se (det er den simpelthen alt for stor til kan lade sig gøre), men du kommer forbi en række smukke steder og seværdigheder. Du kan høre vognhjulene dreje, mens hesten stille og roligt trækker vognen. Undervejs fortæller kusken dig om Central Parks historie og om parkens mange attraktioner. Vidste du for eksempel, at parker var så fyldt med sten, at man blev nødt til at importere jord fra New Jersey for at kunne plante træer? Eller at hele parken er menneskeskabt (lige med undtagelse af de gigantiske sten, som har været der i millioner af år)? Kuskene har alle meget erfaring, nogle gange endda årtiers erfaring, og de kan fortælle en masse spændende ting om parken. Du kan derfor roligt stille din kusk spørgsmål undervejs! De fleste af kuskene har også en (foto)bog med i hestevognen, så du kan se, hvordan nogle af stederne så ud for 100 år siden.

Hestevogn i Central Park - Guide Hestevogn i Central Park - hestevogn

Berømtheder i Central Park

Turen byder dog bestemt ikke kun på historieundervisning. Fra hestevognen ser du de mange måder, hvorpå newyorkere anvender parken. Måske du endda ser en tangolektion, koncert, et bryllup eller en baseballkamp, der er i gang. Hvis du er heldig, spotter du måske endda en af de mange berømtheder, der ynder at løbe i parken. Så se godt efter, for hvem ved, om du spotter Snoop Dogg eller Sarah Jessica Parker! Kusken stopper gerne op undervejs, hvis du beder om det. Du kan dermed stige ud af hestevognen og gå lidt rundt for at tage billeder, hvis du har lyst til det. Der er plads til fire voksne i en hestevogn, så du kan også tage familien med på en tur. Hvis du hellere vil på en romantisk hestevognstur for to – eller måske endda gerne vil arrangere et frieri – så har kuskene også masser af erfaring med den slags!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du enten kan printe ud eller fremvise på din mobil.

  • Pris: fra 900 kr. per hestevogn
  • Varighed: 25-55 minutter
  • Ekstra: maks. 4 passagere per hestevogn. Hestevognen er altid privat.
  • Denne tur er sæsonbestemt. For særlige juleture i hestevogn, se nedenfor. 

Book din tur i hestevogn i Central Park her

Hestevogn i Central Park - Hestevogne

Særlig juletur i hestevogn

Jul i New York er magisk, men den kan blive endnu mere magisk bag i en hestevogn. Under denne tur kan du læne dig tilbage og nyde Central Park, Rockefeller Christmas Tree, Saks Fifth Avenue lysshow og meget mere. Se, hvordan alle lysene blinker, og få den ægte New York-julestemning.

Book juletur med hestevogn her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev