How The Grinch Stole Christmas! The Musical billetter

How The Grinch Stole Christmas! The Musical billetter

Det er nemt at købe Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas! The Musical tickets, inden du rejser til New York. Den velkendte julefortælling om The Grinch kan nu opleves som musical for hele familien. Showet bliver opført i Madison Square Gardens teater, Hulu Theater, i hjertet af Manhattan. Tag ungerne med ind for at se denne juleklassiker, som nok skal få hele familien i julehumør.

Desværre vises dette show ikke mere. Tjek oversigten med andre juleshow i New York for andre jule-musicals.

Julemusical i New York

Det er den amerikanske forfatter Dr. Seuss, der står bag julefortællingen “How The Grinch Stole Christmas!” Den handler om den gnavne Grinch, som er et behåret, grønt væsen. Han hader jul og bryder sig ikke om, at julen er blevet så kommercielt et fænomen. Derfor beslutter han sig juleaften for at stjæle alt pynt, gaver og julemad. Mod al forventning viser hans ubetænksomme handling sig faktisk at få positive konsekvenser. Kendte sange såsom “You’re A Mean One, Mr. Grinch” og “Welcome Christmas” har naturligvis fundet vej til denne musicalopsætning af The Grinch, og du vil med garanti ikke kunne lade være med at danse med fra dit sæde.

Hvordan køber jeg The Grinch The Christmas Musical billetter?

Det er let at købe The Grinch tickets. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted og få et overblik over alle ledige billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Værdibeviset bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til The Grinch her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Sikker betaling med betalingskort eller PayPal

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 20 personer eller derover.

Information om forestillingen

  • Anbefales til børn fra 5 år. Børn, der er fyldt 1 år, skal have deres egen billet
  • Varighed: 90 minutter
  • Sted: Hulu Theater i Madison Square Garden, 7th Ave & 32nd Street
  • Forestillingen er sæsonbestemt
  • Billetterne kan ikke annulleres eller ændres, så sørg for at tjekke, at du har valgt den rigtige dato og tidspunkt ved bestilling

Køb dine billetter til The Grinch her

Vil du hellere se et andet juleshow?

Læs om Radio City Christmas Spectacular her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev