Jersey Boys Broadway billetter

Jersey Boys Broadway billetter

Køb dine Jersey Boys i New York tickets, inden du rejser. Det er let at købe teaterbilletter online, og det sparer dig både tid og penge. Jersey Boys er ikke en typisk såkaldt jukebox-musical med musik fra et kendt band eller kunstner. Musicalen fortæller den relativt ukendte selvbiografiske historie om The Four Season, et populært band fra 1960’erne. The Four Seasons kom fra New Jersey og blev verdensberømte i kraft af deres adskillige top-10-hits. Flere af disse sange har nyere bands lavet covers af. Jersey Boys bliver spillet på teatret New World Stages.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Frankie Valli and The Four Seasons

Det er en klassisk fortælling om at gå fra at være fattig til rig (og tilbage til at være fattig!), som afslører, at de tilsyneladende pletfrie Jersey Boys har en ikke så pletfri fortid endda. Det gør selvfølgelig bare historien endnu mere spændende. Derudover byder musicalen på fængende sange, der giver dig lyst til at klappe i takt til musikken. Det er ren nostalgi for dem, der kender sangene. De, der ikke kender sangene, skal dog nok komme til at nynne med, inden forestillingen er slut.

Denne rock ‘n’ roll-musical fortælles i dokumentarisk stil og omhandler bandets medlemmer: Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito og Nick Massi. Bandmedlemmerne skiftes til at fortælle historien, og de husker hver de forskellige begivenheder lidt forskelligt. Det gør fortællingen dynamisk og spændingsfyldt.

Jersey Boys Broadway billetter - Handshake Jersey Boys Broadway billetter - Show

Tilbage til 60’erne!

Musicalen byder på underholdende jersey-dialekter og kunstneriske kulisser, men det er ¨Frankie Valli,¨ der må siges at stjæle scenen med sin usædvanlige falsetstemme. Det er ikke så underligt, at bandet endte med at blive kaldt som Frankie Valli and The Four Seasons! Jersey Boys er ægte performere, og de interagerer ofte med publikum, hvilket er med til at give følelsen af, at det virkelig er The Four Seasons, der står på scenen. Showets plot er autentisk, og skuespillerne og bandet lyder vitterligt som den ægte vare. Det er også derfor, Jersey Boys er så populær en forestilling. Publikum bliver ellevilde, så snart de store hits såsom Big Girls Don’t Cry og Walk Like a Man (og ikke mindst Can’t Take My Eyes Off You) bliver spillet. Musicalen Jersey Boys er perfekt, hvis du gerne vil føle dig hensat til 1960’ernes rock ‘n’ roll-æra.

Jersey Boys Broadway billetter - Frankie Valli and The Four Seasons Jersey Boys Broadway billetter - The Angels

Hvordan køber jeg Jersey Boys Broadway billetter?

Jersey Boys tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: Det her er ikke en musical for hele familien, da der er en del groft sprog og til tider vold i den. Jeg vil anbefale musicalen til enhver, der er opvokset med The Four Seasons musik (i midten af 1960’erne). Selv hvis du ikke er vokset op med musikken, så er det en underholdende musical, og du kender med garanti mindst et par af sangene.

Information om forestillingen

 • Showet egner sig for børn på 12 år og derover. Børn under 5 år må ikke komme ind på teatret
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New World Stages, Stage One, 340 West 50th Street
 • Hjælpemidler: T
 • Klik her for salsplanen over New World Stages, Stage One Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev