King Kong the Musical Broadway billetter

King Kong the Musical Broadway billetter

King Kong the Musical Broadway tickets kan nemt købes online. Jeg anbefaler, at du køber dine teaterbilletter, inden du rejser til New York, da det sparer dig både tid og penge. Tag til Broadway Theatre for at se dette show! Musicalen King Kong er baseret på bogen, der er en adaption af 1933-filmen af samme navn. Den handler om den forhistorisk gorilla Kong, som former et stærkt følelsesmæssigt bånd, med den kvinde han kidnapper.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Gigantisk gorilla

Musicalen King Kong er en moderne version af den klassiske fortælling om skønheden og udyret. Manuskriptet er skrevet af Jack Thorne, som også er berømt for sit arbejde på Broadway-hittet Harry Potter and the Cursed Child. Forestillingens musik er komponeret af den australske sanger og sangskriver Eddie Perfect. Hovedrollen er selvfølgelig besat af en gigantisk gorilla, der bliver vakt til live af infrarød teknologi og med hjælp fra forskellige skuespillere. Modsat skuespillerne på scenen, så kan Kong ikke tale eller synge, selvom han kommer med livagtige dyrelyde. King Kong på Broadway er en ægte musical med sang og dans, og samtidig en forestilling udover det sædvanlige.

King Kong the Musical Broadway billetter - King Kong King Kong the Musical Broadway billetter - King Kong og Ann

Hvordan køber jeg King Kong the Musical Broadway billetter?

King Kong tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser på det tidspunkt, du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Erics tip: Musicalens special effects er fantastiske, og den kæmpestore gorilla på scenen er især et imponerende syn. Hvis du ikke er så god til engelsk, så kan jeg også anbefale denne musical. Den velkendte historie gør forestillingen nem at følge med i.

Information om forestillingen

  • Minumumsalder: anbefales fra 8 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
  • Varighed: 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Broadway Theatre, 1681 Broadway
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev