2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Lejligheder i New York

Lejligheder i New York

Lejligheder i New York

Turister booker i stigende grad lejligheder i New York, og det er ganske forståeligt. Mange vil gerne opleve byen, som de lokale gør det. Alligevel anbefaler jeg ikke, du lejer en lejlighed gennem “markedsplads websites.” Hvad vil markedsplads websites sige? Det er de sider, hvor hvem som helst kan udleje deres lejlighed. Der er et par af den slags websites, der er ret kendte som for eksempel Airbnb.

Lejligheder i New York: Hvorfor man skal undgå markedsplads websites

Faktum er, at det er ulovligt at leje en lejlighed til korte ophold medmindre lejlighedens beboere også er i lejligheden under opholdet. Det er formentlig ikke lige, den slags ferie du havde i tankerne. Så lejer du en hel lejlighed til dig og din families ferie, så skal du være klar over det er ulovligt. Normalt tilbyder markedsplads websites kun lejligheder ejet af privatpersoner, som har besluttet sig for at leje deres lejlighed ud til korte ferier.

En anden grund, til jeg ikke anbefaler at leje en lejlighed, er, at jeg har hørt fra mange, at de er blevet snydt. Enten eksisterer lejligheder ikke, eller også er lejligheden ikke som på billederne. Begge disse situationer kan ødelægge din ferie og gøre, at du mister mange penge. Hvis du gerne vil være på den sikre side, skal du efter min mening bo på et hotel i New York frem for i en lejlighed.

Mange folk vil gerne leje en lejlighed i New York, fordi de har en idé om, at det er billigere. Sandheden er dog, at det i langt de fleste tilfælde ikke er billigere. Lejligheden i sig selv virker måske forholdsvis billig at leje, men som oftest skal du også betale et tillæg for rengøring og en serviceafgift, hvilket kan gøre opholdet temmeligt dyrt.

Sikkerhed er, endnu en ting du skal tænke på, især hvis du rejser med børn. Husk på, at det er fra en fremmed, du lejer lejligheden. Og hvad hvis noget går i stykker eller ikke fungerer? Ferien bliver helt sikkert ødelagt, hvis bruseren ikke fungerer, eller hvis ikke der er varmt vand.

Vil du alligevel gerne leje en lejlighed i New York, så tag et kig, på de lejligheder jeg har udvalgt herunder. Det er 100% lovligt at leje disse til korte ophold, fordi de er ejede af firmaer med de fornødne tilladelser og ikke af privatpersoner.

Book en lejlighed i New York sikkert her

Radio City Apartments

Radio City Apartments ligger centralt, tæt på Times Square og Radio City Music Hall. Der er forskellige typer lejligheder at vælge mellem, fra studiolejlighed med queen size-seng til 1-værelses lejligheder. Samtlige lejligheder har et tekøkken og gratis wi-fi.

Book hos Radio City Apartments her

Lejligheder i New York - Radio City Apartments Lejligheder i New York - Radio City Apartments interiør

Superior Times Square Apartments

Superior Times Square Apartments ligger i Hell’s Kitchen, i nærheden af Central Park. Interiøret er lidt kedeligt, men lejlighederne er rummelige og har tekøkken og gratis wi-fi.

Book hos Superior Times Square Apartment her

Lejligheder i New York - Superior Times Square Apartment soveværelse Lejligheder i New York - Superior Times Square Apartment

TEN15NYC Apartments

TEN15NYC Apartments ligger i Garment District. Bygningen har fem lejligheder og ligger i kort gåafstand fra Macy’s, Empire State Building og Times Square. Vælg mellem en studiolejlighed eller en 2-værelses lejlighed.

Book hos TEN15NYC Apartment her

Lejligheder i New York - TEN15NYC soveværelse Lejligheder i New York - TEN15NYC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter