Mean Girls Broadway billetter

Mean Girls Broadway billetter

Spar penge på dine Mean Girls Broadway tickets ved at købe dem, inden du tager til New York. Det er nemt at købe teaterbilletter online, og det sparer dig samtidig tid og penge. Mean Girls er tilbage! Du husker måske de frygtelige piger fra den populære film fra 2004, og nu er de kommet tilbage for at erobre Broadway. Tag i August Wilson Theatre for at se denne komiske musical, der handler om teenagepigers magtkampe.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Popularitetskamp

Mean Girls fortæller historien om den søde pige Cody Heron, som flytter tilbage til USA efter at have boet i Afrika i 12 år. Hendes liv på den afrikanske savanne viser sig at have været noget mere simpelt end hendes første oplevelse på high school i Illinois. Her finder en kæmpe popularitetskamp sted, og The Plastics ligger i toppen af hierarkiet. The Plastics har den charmerende men ondskabsfulde Regina i spidsen, og hende havner Cody i kamp med. Det viser sig hurtigt, at det ikke er nemt at få Regina vippet af pinden. Tina Fey står bag manuskriptet til Mean Girls på Broadway. Hun skrev og medvirkede også i filmen og er desuden kendt for sin rolle i “Saturday Night Live”.

Mean Girls Broadway billetter - Pigerne Mean Girls Broadway billetter - Romantik

Hvordan køber jeg Mean Girls Broadway billetter?

Mean Girls Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Mean Girls Broadway billetter - Frokost Mean Girls Broadway billetter - I shoppingcentret

Erics tip: Hvis du har set filmen og elskede den, så er musicalen lige noget for dig. Forestillingen har fået en opdatering, så den passer ind i tiden med sociale medier, men Reginas legendariske burn book er stadig med. Den her musical har en meget specifik fanskare … Bare så du ved, hvad du kan forvente dig af publikum. Vil du gøre aftenen endnu mere uforglemmelig? Fejr med stil ved at leje en limousine i New York, og du kan køre ned ad Broadway, inden du går til teatret.

Regler ifm. COVID-19

Du behøver ikke bevis for vaccination for at se en Broadway-musical. Mundbind er frivilligt i teatret. Begrænset antal tilgængelige billetter.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 10 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
 • Varighed: ca. 2 timer og 30 minutter
 • Sted: August Wilson Theatre, 245 West 52nd Street
 • Klik her for salsplanen over August Wilson Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev