Nattelivet i Midtown New York

Nattelivet i Midtown New York

Nattelivet i Midtown New York lokker med et bredt udvalg af barer. Hvad end du er til rooftop-barer eller sportsbarer, så finder du det her. Glem endelig ikke at tage dit pas med!

Contents

230 Fifth

En supergod natklub, især om sommeren. Her kan du sidde i rooftop-baren og nyde den spektakulære udsigt til Empire State Building. Baren åbner kl. 16.00, hvilket også gør det til et godt sted at snuppe en eftermiddagsdrink. På fredage og lørdage kan det være sværere at komme ind, så tag pænt tøj på (absolut ingen sneakers). I weekenden er kan man normalt kun sidde ned, hvis man har købt en flaske spiritus (bottle service), men på en hverdag kan du muligvis få en siddeplads.

Nattelivet i Midtown New York - 230 Fifth Nattelivet i Midtown New York - Cantina Rooftop

Cantina Rooftop

Cantina Rooftop byder ikke kun på lækker mexikansk mad og drinks, men også på en hyggelig tagterrasse, hvor du kan spise eller sippe til drinks. Stedet er åbent hele året rundt, takket være det udtrækkelige tag og varmeanlæg. Stemningen er festlig med et livligt publikum og en live DJ, der spiller upbeat musik hver aften. Det anbefales at reservere bord i forvejen.

Royalton Hotel på Park Avenue

En hyggelig bar (lounge) med to etager på taget af Royalton Hotel (tidligere Gansevoort Park Avenue), hvor du også kan danse. Poolen er på den øverste etage. Begge etager er ikke altid åbne, da det afhænger af aftenen og antallet af gæster.

Karaoke i Koreatown

“K-Town”, som de fleste lokale kalder det, er et livligt kvarter, der kun består af få gader mellem Fifth og Sixth Avenues i Midtown Manhattan. På trods af sin lille størrelse kan du finde adskillige restauranter og barer her. Koreansk barbecue er altid lækkert, så start aftenen med en middag, inden du går ud for at synge lidt karaoke. Du er trods alt i Koreatown! De fleste karaokebarer ligger på de øverste etager i bygninger, og nogle er ret skjulte. Du kan få et privat karaokerum til dig og din ven eller til en større gruppe. Der er garanti for en god aften!

Mercury Bar

På denne sportsbar er det ikke så sandsynligt, at du støder på turister. Om søndagen kan du her se newyorkerne følge med i amerikansk fodbold eller baseball. Det er en lille bar, men med mange tv-skærme. Slå dig ned i en af båsene, og bestil snacks og øl. Der er ingen dresscode her.

Nattelivet i Midtown New York - Mercury Bar Nattelivet i Midtown New York - Pool på Royalton Hotel

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev