Nattelivet i Uptown og Downtown New York

Nattelivet i Uptown og Downtown New York

Nattelivet i Uptown og Downtown New York er livligt, og bydelene byder på mange gode steder at gå ud. Måske du gerne vil slappe af med en drink i en lounge, eller måske du gerne vil danse til den lyse morgen på en natklub? Der er masser af muligheder, så hvad skal du vælge? Nedenfor har jeg udvalgt nogle gode lounger og barer i Uptown og Downtown.

Uptown

Ascent Lounge

Ascent Lounge er rigtig flot lounge, men det er ikke et sted, der egner sig til dans. Det er en virkelig eksklusiv lounge på 4. etage i Time Warner Center. Baren byder på gode sofaer, god atmosfære og mange romantiske hjørner. Ved vinduerne er der en skøn udsigt til Central Park.

Dresscode: “business casual” (pæn påklædning)

Empire Rooftop

Empire Rooftop har en natklub på taget. Gå gennem hotellets lobby, og tag elevatoren op til den øverste etage. Der er et flot udendørs areal, hvor du kan kan hænge ud. Du kan også slappe af på en af sofaerne indenfor.

Dresscode: “business casual” (pæn påklædning)

Nattelivet i Uptown og Downtown New York Ascent Lounge

Downtown

The Roof – PUBLIC Hotel

Denne New York rooftop-bar kommer du op til ved at tage elevatoren bag de imponerende rulletrapper på PUBLIC Hotel. Fra tagetagen har du en smuk udsigt over de omkringliggende nabolag. Baren byder både på en indendørs og udendørs område, så du kan nyde en drink og DJ-musikken uanset vejret.

The DL

Navnet The DL kommer sig af placeringen: på hjørnet af Delancey og Ludlow Street på Lower East Side. Hotspottet dækker over flere etager, bl.a. med en lounge og restaurant. The DL er det perfekte sted til en fuldendt aften i byen. Start med at spise middag på den hyggelige restaurant Dinner on Ludlow. Sæt derefter kursen mod rooftop-baren, og nyd en drink og den skønne udsigt over Downtown Manhattan.

Beauty & Essex

Indgangen til speakeasy-baren Beauty & Essex ligger skjult bagerst i en gammeldags pantelånerbutik. Lad dig ikke skræmme af den uimponerende indgang. Gå blot ned til bagenden og gennem den næste dør. Her åbner der sig en helt anden verden med glittet og glamour! På Beauty & Essex kan du vælge en menu eller bestille a la carte til rimelige priser, og der er også veganske og glutenfrie retter at vælge mellem. Her kan også nyde en hyggelig aften med cocktails i New York. Hvis du vil opdage flere speakeasies, kan du deltage i denne Hidden Bar Tour i New York.

Erics tip: Hvis du leder efter noget spektakulært at lave i New York om natten, er Night Helicopter Tour måske noget for dig. Du vil kunne se funklende lys i mørket og seværdigheder som Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden og Times Square.

Nattelivet i Uptown og Downtown New York Beauty Essex

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev