Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Opry City Stage i New York

Opry City Stage i New York

Køb billetter nu
Opry City Stage i New York

Opry City Stage i New York er stedet at tage til, hvis du gerne vil høre countrymusik i The Big Apple. Det er New York-udgaven af Nashvilles Grand Ole Opry. Her kan du hver dag opleve livemusik med både berømte og mindre kendte countrymusikere, mens du sætter tænderne i madretter fra Sydstaterne. Indvendigt er Opry City Stage dekoreret med samlerobjekter fra berømte countrystjerner. Stedet har lidt en Tennessee-følelse og er også kendt som “Countrymusikkens Hard Rock Café.”

Opry City Stage er midlertidigt lukket

Countrymusik i New York

Opry City Stage er en fire etagers hyldest til countrymusik. Det ligger centralt på Manhattan, tæt på Times Square. Her kan du både spise og blive underholdt. Når du kommer indenfor bliver du budt velkommen af et stort billede af en ung Johnny Cash. I den lille souvenirbutik i stueetagen er der cowboyhatte og Nashville-trøjer til alle sider, og du kan også købe CD’er og LP’er med countrymusik. På 1. og 2. etage finder du restauranten og en lille scene, hvor der dagen igennem er up and coming countrymusikere, der optræder. Disse koncerter er gratis, og det er hyggeligt at kombinere livemusik med en frokost eller middag. Foruden liveshows bliver der også streamet koncerter fra Grand Ole Opry på store skærme. På 3. etage ligger The Studio at Opry City Stage. Det er en større scene, hvor de mere kendte countrymusikere spiller. Stjerner som eksempelvis Carrie Underwood og Luke Bryan har optrådt på Opry City Stage!

Opry City Stage in New York - Johnny Cash Opry City Stage in New York - Livemusik

Mad fra Sydstaterne

På Opry City Stage kan du spise morgenmad, frokost og middag. Det er også et hyggeligt sted at få sig en drink og en snack, når du gerne vil have en lille pause fra din sightseeing. Menuen er inspireret af retter fra Sydstaterne i USA: krydret kylling a la Nashville, hjemmelavet kartoffelmos med sovs og farsbrød. Desuden er der burgere og steaks på menuen. Hvis du gerne vil være sikker på at tilbringe en eftermiddag eller aften i newyorker countrystil, så anbefaler jeg, du bestiller bord i forvejen.

Opry City Stage i New York - Bar Opry City Stage i New York - Billeder

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter