Paper Factory Hotel i New York

Paper Factory Hotel i New York

Paper Factory Hotel i New York ligger i Long Island City og har til huse i en tidligere papirfabrik. Selvom hotellet ikke ligger på Manhattan, kan jeg alligevel give dig tre gode grunde til, at det er værd at booke et værelse her. For det første er værelserne relativt billige sammenlignet med hotelværelserne på Manhattan. For det andet er Long Island City et område, som bliver mere og mere populært. Og for det tredje så tager det kun 15 minutter at komme til Manhattan. Fra hotellet er der nemlig kun to minutters gang til den nærmeste subway-station, og derfra skal du blot køre tre stop på M- eller R-linjen. På grund af denne gode forbindelse er der faktisk mange steder på Manhattan, der er hurtigere at komme til fra Paper Factory Hotel end fra Upper East Side eller Upper West Side.

Atmosfære

Der er en skøn New York-stemning i Paper Factorys rummelige værelser, som har rå murstensvægge, store industrielle vinduer og kelimtæpper på beton- og trægulve. Stilen er industriel, men hyggelig, og minder om stilen på de velkendte Ace-hoteller. Originale maskiner og andet fabriksudstyr, der overlevede forvandlingen fra papirfabrik til hotel, er at finde rundt omkring på hotellet. Tanken bag det er, at det skal holde fabrikkens historie i live.

Paper Factory Hotel i New York - Lounge Paper Factory Hotel i New York - Cafe

Faciliteter og service

Paper Factory Hotel i New York har 122 værelser, der alle er udstyret med HD-tv. Kontinental morgenmad er med i opholdet, og der er hurtig wi-fi, du gratis kan benytte dig af. Lobbyen har en kaffebar, der serverer billig, men god kaffe. Jeg betalte kun 2 $ for en stor latte. Et andet plus for dem med et lavt budget: Hotellet har et fælleskøkken, så du kan lave din egen mad. I den nærmeste fremtid får du endda flere gode grunde til at vælge et ophold på Paper Factory Hotel. Der er nemlig planer om at lave en restaurant, ølhave og spa. Derudover er personalet utroligt hjælpsomt. Jeg har selv oplevet, hvor venlige og hjælpsomme de ansatte er.

Book et værelse på Paper Factory hos Hotels.com her
Book et værelse på Paper Factory hos Booking.com her

Erics tip: Den anden søndag i måneden afholder Paper Factory arrangementet OpenCanvas. Til OpenCanvas samles forskellige kunstnere og arbejder sammen på et inspirerende projekt. Som gæst på hotellet kan du endda deltage i dette arrangement!

Paper Factory Hotel i New York - Facade Paper Factory Hotel i New York - Indenfor

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev