Pod Hotel 51 i New York

Pod Hotel 51 i New York

Pod Hotel 51 i New York er et stilfuldt hotel med en god beliggenhed og rimelige priser. Det er perfekt både til solorejsende, unge par og vennegrupper, der er på udkig efter et cool sted at bo, som ikke er alt for dyrt. Mottoet lyder “sleep tight, stay happy”, og det siger alt om hotellets filosofi. Pod Hotel 51 byder på smarte detaljer og intelligent design.

Værelserne på Pod Hotel 51

De lyse værelser på Pod Hotel 51 har alle de nødvendige faciliteter og lidt til. Der er seks forskellige slags værelser at vælge mellem, og de fleste af dem har privat badeværelse. Der er ikke meget plads på værelserne, men designet er smart, så det virker ikke for trangt. Lysene kan dæmpes, og du kan også styre klimaanlægget. Alle værelser har fladskærms-tv og en iPod dock, og der er gratis wi-fi på hele hotellet, så du kan sende dem derhjemme opdateringer fra din ferie.

Pod Hotel 51 i New York - Queen Pod Pod Hotel 51 i New York - Single Pod

Faciliteterne på Pod Hotel 51

Pod Hotel 51 byder på fællesområder, som kompenserer for værelsernes størrelse. Du kan spise morgenmad i POD caféen, inden du tager på opdagelse i byen, eller snuppe en bid mad i haven efter en lang dag med sightseeing. Tagterrassen må du endelig ikke gå glip af. Her kan du slappe af med en drink og nyde den vidunderlige udsigt over byen. Tagterrassen har kun åbent i årets varmere måneder, men hvis du opholder dig på hotellet om vinteren, kan du hygge dig i restauranten [email protected], hvor der serveres amerikanske retter og drinks.

Pod Hotel 51 i New York - Rooftop-bar Pod Hotel 51 i New York - Cafe

Beliggenhed

En af de bedste ting ved Pod Hotel 51 er beliggenheden. Det ligger i Midtown East, blot 20 minutters gang fra Times Square og Broadways teatre. Grand Central Terminal er der 15 minutters gang til, og subway-linjerne E, M og 6 stopper rigtig tæt på hotellet. Desuden ligger hotellet i et område med mange butikker og hyggelige restauranter.

Erics tip: Hotellet er godt til solorejsende. Det er nemt at møde andre folk her, personalet er hjælpsomt, og man får meget valuta for pengene. Hvis det er fuldt booket, kan du tjekke Pod Hotel 39.

Book et værelse på Pod Hotel 51 hos Hotels.com her
Book et værelse på Pod Hotel 51 hos Booking.com her

Pod Hotel 51 i New York- Full Pod Pod Hotel 51 i New York - Bunk Pod

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev