Pretty Woman: The Musical Broadway billetter

Pretty Woman: The Musical Broadway billetter

Spar penge på Pretty Woman: The Musical Broadway tickets ved at købe dem, inden du tager til New York. Det er let, trygt og ikke mindst tids- og pengebesparende at købe billetter online. Filmen Pretty Woman fra 1990 er blevet omdannet til en musical med musik og tekst af Bryan Adams og hans musikalske partner Jim Vallance. Den romantiske musical bliver opført på Nederlander Theatre og er instrueret af Jerry Mitchell, som har vundet en Tony Award.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Romantisk komedie

Pretty Woman: The Musical fortæller samme historie som i filmen om den prostituerede Vivian og forretningsmanden Edward, som “ansætter” hende. Edward ser Vivian på gaden i L.A., og hyrer hende for aftenen. Han lader sig charmere af hende og beslutter sig for at spørge hende, om hun vil holde ham med selskab på resten af turen og tage med ham til forretningsmøder. I løbet af de par dage de er sammen, lærer den frimodige Vivian og den hårde forretningsmand Edward meget af hinanden, og de bliver forelskede. Deres vidt forskellige baggrunde gør det dog svært at forestille sig, det kan blive til et seriøst forhold. Selvom Richard Gere og Julia Roberts ikke er med i dette show, sikrer Pretty Woman: The Musical alligevel en romantisk aften på Broadway.

Pretty Woman The Musical Broadway billetter - Edward og Vivian Pretty Woman The Musical Broadway billetter - Luksus

Hvordan køber jeg Pretty Woman: The Musical Broadway billetter?

Pretty Woman: The Musical tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til Pretty Woman: The Musical her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen.

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 12 personer eller derover.

Erics tip: Selvom musicalversionen af Pretty Woman er blevet tilpasset det 21. århundrede, så er den stadig tro mod filmen og dens æra. Du vil blive mindet om scener fra filmen, selv hvis det er flere år siden, du sidst så den. Forestillingen er sjov og hjertevarmende, og Bryan Adams’ sange tager dig med tilbage til 90’erne. Vil du gøre aftenen endnu mere uforglemmelig? Fejr med stil ved at leje en limousine i New York, og du kan køre ned ad Broadway, inden du går til teatret.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: anbefales fra 13 år. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret
  • Varighed: 2 timer og 35 minutter
  • Sted: Nederlander Theatre, 208 West 41st Street

Pretty Woman The Musical Broadway billetter - Shopping

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev