Rock of Ages the Musical i New York billetter

Rock of Ages the Musical i New York billetter

Køb dine billetter her

Køb dine Rock of Ages the Musical i New York tickets, inden du rejser til New York. Du kan nemt købe dine teaterbilletter online, og det sparer dig både tid og penge. Rock of Ages the Musical er et off-Broadway-show, som opføres på New World Stages, og det er en perfekt blanding af en musical, rockkoncert og standup. Sangene bliver alle spillet af et rigtigt rockband på scenen, og publikum bliver opfordret til at synge med.

 

 

Køb dine billetter til Rock of Ages her

Eksklusivt: Vælg ‘Flex billet’ ved checkout, så kan du aflyse eller ændre bookingen op til 48 timer før forestillingen!

Fortællingerne på The Bourbon Room

Rock of Ages foregår under “sex, drugs & rock ‘n’ roll”-æraen i Los Angeles i 1987. Historien bliver fortalt af Lonny, som er manager på klubben The Bourbon Room, hvor det meste af handlingen finder sted. The Bourbon Room er en legendarisk klub, hvor mange rockbands startede karrieren. Tyske entreprenører overbeviser borgmesteren i Los Angeles om, at der skal ryddes op i byen, så den bliver familievenlig. For at det kan lade sig gøre, må de lukke adskillige foretagender, deriblandt The Bourbon Room. Klubbens ejer, Dennis, tror på, han kan redde den, hvis han kan lokke rockstjernen Stacee Jaxx og hans band Arsenal til at spille deres sidste koncert der. Der er også Drew og Sherrie, der møder hinanden, mens de begge forsøger at slå igennem i Hollywood og begge er på jagt efter kærligheden. Mon de indser, at de er som skabt for hinanden?

Rock of Ages the Musical i New York billetter - Rockband Rock of Ages the Musical i New York billetter - Stacee Guitar

Broadways komiske side

Historien virker måske dramatisk, men Rock of Ages er en virkelig god komedie. Lonny, Dennis og Stacee Jaxx leverer showets bedste komiske øjeblikke. Fortælleren, Lonny, bryder ofte en af reglerne inden for teater, og taler direkte til publikum. Med 80’er-hår og kiksede slogans på sine T-shirts går han rundt på scenen og kommer med sjove kommentarer og forklarer andre af forestillingens karakterer, hvorfor forskellige ting sker (“fordi musicalen er skrevet på den måde”).

Rock ’n’ roll-klassikere fra 80’erne

80’ernes rockstjerner er bedst kendt for deres store hår, stramt spandex og fængende sangtekster, og Rock of Ages byder på det samme. På vej hjem fra teatret kan du nok ikke lade være med at nynne klassikere som  Twisted Sisters “I Wanna Rock” og “We’re Not Gonna Take It”, Bon Jovis “Wanted Dead or Alive” og Journeys “Don’t Stop Believin’”. Musicalen byder også på musik fra Whitesnake, Europe, Foreigner, Poison og Extreme.

Hvordan køber jeg Rock of Ages the Musical billetter?

Rock of Ages the Musical tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Køb dine billetter til Rock of Ages her

Erics tip: Forestillingen er et must for enhver, der er glad for rock. Den er et godt valg, hvis du ikke normalt er til musicals, og du gerne vil til en koncert i New York og ingen af dine favoritbands spiller under dit ophold. Jeg anbefaler ikke forestillingen til børn under 14 år, da der bliver bandet meget, og der er mange seksuelle referencer i forestillingen. Atmosfæren på teatret og livebandet gør, at det til at føles som at være til en rigtig rockkoncert. Du kan derfor headbange derudaf, eller kaste armene i vejret!

Regler ifm. COVID-19

Der er et begrænset antal billetter. Det er obligatorisk at holde afstand, at bære mundbind og bevis på, du er færdigvaccineret mod COVID-19. En WHO-godkendt vaccination er påkrævet. Børn under 12 år skal fremlægge bevis for en negativ PCR-test taget inden for 72 timer før showet eller en 6 timer gammel negativ antigen-test. Alle i rejsegruppen skal medbringe legitimation.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Anbefales fra 14 år. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
  • Varighed: 2 timer og 30 minutter
  • Sted: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
  • for salsplanen over New World Stages / Stage 3 Theatre

Køb dine billetter til Rock of Ages her

Har du ikke lyst til at se Rock of Ages?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

Køb dine billetter til Rock of Ages her Køb dine billetter her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter