Row NYC Hotel i New York

Row NYC Hotel i New York

Row NYC Hotel i New York er et moderne hotel, som byder på en luksuriøs atmosfære og gode priser. Det enorme hotel har en super beliggenhed, tæt på Times Square.

The Row NYC er midlertidigt lukket. Se her for andre hoteller.

Faciliteter

Hurtig wi-fi kan benyttes på hele hotellet, og du kan derfor nemt sende dem derhjemme opdateringer fra dit New York-eventyr. Send et billede afsted af den fine udsigt over 8th Avenue fra iMac internet lounge, eller blær dig med, hvor mange kalorier du har forbrændt i det døgnåbne fitnesscenter. Du kan endda også købe dagligvarer i hotellets butik, Iconic M. En aften i hotelbaren District M kan næsten måle sig med en aften ude i byen i New York. På District M serveres der gode napolitanske pizzaer, oste og kød. Bedst af det hele er dog deres udsøgte cocktails og livemusikken.

Værelserne

Row NYC Hotel i New York har 1.331 værelser. De er alle udstyret med blandt andet et stort LCD-tv, et skrivebord med ergonomisk stol, dobbelte persienner, der kan justeres efter behov, et brusehoved med flere forskellige indstillinger, et stort spejl samt strygejern og -bræt.

Row NYC Hotel i New York - District M Row NYC Hotel i New York - Værelse

En fryd for øjet

Når du går ned ad gangen på det 28 etager høje hotel, bliver du taget med på en visuel rejse gennem New Yorks boroughs og kvarterer. På hotelværelserne er interiøret enkelt, men hyggeligt. Grundfarverne er hvid og grå, hvilket kombineres med subway-linjernes friske farver. På de farvede vægge står der ting som “Open 24hrs” og “Lights Out Please”, hvilket bidrager til den urbane stemning. Takket være de dobbelte persienner kan du holde storbylivet ude og sikre dig en god nats søvn.

Beliggenhed

Hotel Row NYC ligger kun en 30-minutters taxatur fra La Guardia Lufthavn og cirka 45-60 minutter i  taxa fra JFK og Newark Lufthavn. Det bedste ved hotellet er dets placering nær Times Square og Broadway. Du kan dermed hvile dig på dit fredelige hotelværelse og samtidig ikke være mere end 5-10 minutters gang fra Manhattans livlige natteliv. Er du tidligt oppe? Så er en gåtur på Times Square den perfekte start på dagen! Derefter kan du gå over på den anden side af hotellet, hvor der ligger en masse delier. Her kan du få et stort morgenmåltid til en meget rimelig pris. Hvis du ligesom mig er burgerfan, så kan du glæde dig over, at der ligger en Shake Shack lige på den anden side af gaden. Når du har fået noget mad at styrke dig på, kan du nemt hoppe på en af de hop-on-hop-off-busser, der stopper lige foran hotellet, og komme i gang med at udforske New York.

Row NYC Hotel i New York - Indenfor Row NYC Hotel i New York - Shake Shack overfor hotellet

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev