Samsung Store i New York

Samsung Store i New York

Samsung Store i New York, kaldet Samsung 837, ligger i Meatpacking District. Sørg for at slå vejen forbi butikken, hvis du er interesseret i den nyeste teknologi og gadgets. Samsung 837 er ikke blot en butik, for den byder også på banebrydende teknologi og innovation. Her finder du et teater, galleri, multimediestudio, mobilt køkken og en café fordelt over tre etager. Der er også en kæmpestor skærm, der strækker sig hele vejen op langs de tre etager. Alt herinde er innovativt og med Smart Touch. Desuden er der en kundesupport, hvor du kan stille spørgsmål om dine devices.

Interaktiv butik

Butikken har til huse i en flot, moderne bygning.Her bliver der ofte vist live events, såsom Oscar-uddelingen, sport og koncerter. Du kan også komme på en virtuel rutsjebanetur med et VR-headset, se din yndlings selfie på en kæmpe skærm og se alle dine Instagram-billede fra gulv til loft i en speciel tunnel.

Samsung Store i New York - Udenfor Samsung Store i New York - Indenfor

Erics tip: Selvom jeg ikke er den store fan af Samsung, så synes jeg bestemt, Samsung Store i New York er et besøg værd. Den er ikke som andre butikker, og her kan du gøre et underholdende pitstop, når du udforsker Meatpacking. Tager du på en gåtur i High Line Park, så kan du smutte forbi Samsung 837 og snuppe en sandwich, tjekke din e-mail og tage en tissepause.

Samsung Store i New York - Indretning

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev