Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
School of Rock Broadway billetter

School of Rock Broadway billetter

School of Rock Broadway billetter

Spar penge på School of Rock Broadway tickets ved at købe dem, inden du tager afsted til New York. Det er sikkert, nemt og fremfor alt sparer du penge ved at købe teaterbilletter online! School of Rock bliver opført i Winter Garden Theatre. Andrew Lloyd Webbers populære musical er baseret på filmen med samme titel fra 2003, som handler om en rockstar-wannabe ved navn Dewey Finn. Efter at være blevet fyret fra sit band beslutter Dewey sig for at tjene penge ved at blive musiklærer på en prestigefyldt skole. Hans tidligere band deltog i konkurrencen Battle of the Bands, hvilket giver ham idéen til at få skoleklassen til at deltage også. Dewey gør det til sit mål at transformere gruppen af børn til et stort rockband. Og hvem ved? Måske giver det ham også chancen for selv at bryde igennem som rockstjerne.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Andrew Lloyd Webber

School of Rock er det første af Andrew Lloyd Webbers shows siden 1971, der fik premiere på Broadway, før det fik premiere i Londons West End. Han har komponeret 14 nye sange til denne musical, som er blandet sammen med sange fra filmens soundtrack. Forestillingen er skrevet af Julian Fellowes, hvis navn måske ikke umiddelbart ringer en klokke, men han er manden bag tv-serien Downton Abbey. Det burde være grund nok til at tage ind og se musicalen på Broadway!

School of Rock Broadway billetter - rock n roll klassen School of Rock Broadway billetter - Ensemble

Hvordan køber jeg School of Rock Broadway billetter?

Det er let at købe School of Rock Broadway tickets. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted og få et overblik over alle ledige billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Værdibeviset bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, hvis du vil booke billetter til en gruppe på 12 personer eller derover.

Erics tip: School of Rock er den perfekte musical for familien. Hvis ikke dine børn ikke lige kender Stevie Nicks, gør det ikke noget. Musicalen er sjov og moderne, og de medvirkende børn spiller faktisk på instrumenterne. Hvis du er på udkig efter en sjov aften, så er det her musicalen at tage til. Da jeg så forestillingen, var publikum ellevilde, og vi havde det virkeligt sjovt.

Information om forestillingen

  • Ikke egnet for børn under 8 år
  • Varighed: 2 timer og 15 minutter
  • Sted: Winter Garden Theatre, 50th St & Broadway

School of Rock Broadway billetter - Plakat School of Rock Broadway billetter - Rock og rul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter