Sex and the City Night Out i New York

Køb billetter nu
Sex and the City Night Out i New York
10% RABAT

Sex and the City Night Out i New York er den perfekte tur at tage på, hvis du er fan af tv-serien og filmene om Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte. “Sex and the City” er oprindeligt baseret på bogen af samme navn af Candace Bushnell, og den foregår nærmest udelukkende på Manhattan. De fire hovedpersoner er karrierekvinder i 30’erne, der til fulde nyder New Yorks natteliv. Denne tur passer godt til dig, hvis du gerne vil opleve New York på samme måde som seriens fire hovedpersoner. På turen besøger du steder, hvor Carrie og veninderne tog hen på deres byture. Du kommer sikkert til at føle dig som en af dem, når du sipper til en cocktail på en af de fancy barer, som du formentlig husker fra serien.

Book i dag, og få 10% rabat med koden “Eric”

Book dine billetter til Sex and the City Night Out i New York her

Tur til byens hotspots

Bestil billetter til Sex and the City Night Out, og nyd en tur om aftenen, der har den berømte tv-serie som omdrejningspunkt. Du besøger flere steder, der er kendt fra serien, heriblandt barer og lounger, hvor du ikke behøver stå i kø for at komme ind. Lad dine sneakers blive hjemme, og vælg i stedet et outfit, der ville passe ind i serien. Selvfølgelig får du også lejlighed til at prøve byens bedste cosmopolitans på turen! To drinks efter guidens valg og en snack er med i prisen. Det samme er turene i taxa – som Carrie jo også yndede at bruge – mellem de forskellige hotspots (transport til og fra dit hotel er dog ikke inkluderet).

Bemærk: Denne tur adskiller sig fra den Sex and the City Tour, der foregår om dagen. På turen om aftenen bliver du nemlig taget med til hotspots kendt fra serien, som du kan udforske på egen hånd. Der er derfor ikke tale om en egentlig guidet tur, men i stedet skal det ses som en god måde at have en hyggelig aften i byen med veninderne.

Sex and the City Night Out i New York - TAO

Praktisk information

  • Minimumsalderen er 21 år. Medbringe gyldig billed-ID (pas)
  • Afgangssted: West Village
  • Afgangstid: Torsdag kl. 19.00
  • Varighed: ca. 2 timer med guide. Herefter kan du fortsætte med at feste, så længe du har lyst
  • Dresscode: ingen sneakers eller baggy jeans
    • Anbefalet til mænd: pæne jeans og buttondown-skjorte eller jakkesæt med sorte sko
    • Et pænt outfit, der passer til en aften i byen, med stilfulde sko

Book dine billetter til Sex and the City Night Out i New York her

Du kan også komme på en Sex and the City Tour om dagen

Sex and the City Night Out i New York - Buddakan

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter