STOMP i New York billetter

STOMP i New York billetter

Køb dine STOMP i New York tickets, inden du rejser til byen. Det er trygt, nemt og frem for alt tids- og pengebesparende at købe teaterbilletter online. STOMP er et off-Broadway-show i New York. Det er ikke en musical, men et fantastisk show spækket med musik og dans. Forestillingen opføres på Orpheum Theater, og det er et perfekt show for dem, der gerne vil se et Broadway-show, men ikke bryder sig om musicals. Musikken frembringes med utraditionelle instrumenter, såsom spande, fejekoste, aviser og tændstikker.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

Improviserede instrumenter og et humoristisk tvist

Forestillingen har været en kæmpe succes siden 1994, og den bliver nu opført i en lille sal på Orpheum Theatre. STOMP er sprængfyldt med energi, og den eneste ulempe er, at du kan risikere at få ringen for ørene efter det 1,5 time lange show. Der er mange høje lyde undervejs, men det er helt sikkert det rigtige show for dem, der elsker musik, rytmik og dans. De medvirkende i STOMP er både meget kreative og talentfulde.

Eftersom STOMP er et musikshow, egner det sig godt til børn, der ikke forstår så meget engelsk. I stedet for stemmer bruger de medvirkende deres improviserede instrumenter og kropssprog, toppet med et humoristisk tvist.

STOMP i New York billetter - Skraldespande STOMP i New York billetter - Skaber musik

En overvældende oplevelse for folk i alle aldre

I denne forestilling er det ikke så meget fortællingen, der er det vigtige, men mere showet og oplevelsen. Det gør det til en forestilling, der passer til folk i alle aldre. STOMP er en overvældende oplevelse, og du vil ikke kunne lade være med at spekulere på, hvor længe de medvirkende må have øvet for at mestre så perfekt synkroniserede numre. Der er dog ikke meget tid til at spekulere over det, for du bliver hurtigt grebet af en ny rytme frembragt af et nyt og uventet “instrument.”

Et imponerende liveshow

Du har måske allerede set dele af STOMP på tv, da det er et meget populært show. Det er ikke desto mindre værd at se forestillingen live, da det er en langt mere intens oplevelse, end den du oplever hjemme i stuen foran tv’et. Den eneste fordel ved at se showet hjemme er, at du slipper for det støv, fejekostene hvirvler op i luften!

STOMP i New York billetter - Tønder STOMP i New York billetter - Indkøbsvogne

Erics tip: Du vil ikke kunne lade være med at stampe med på rytmen! Det er utroligt at se de medvirkende bruge så mange forskellige ting som instrumenter. Det er det perfekte show, hvis du gerne vil se en forestilling på Broadway, men ikke kan lide traditionelle musicals eller ikke gider at sidde ned i adskillige timer. Spis middag på den italienske restaurant San Marzano, som ligger blot 1 minuts gang fra teatret. Her er maden god og priserne rimelige.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Børn under 5 år må ikke komme ind på teatret.
  • Varighed: omkring 1 time og 45 minutter
  • Sted: Orpheum Theater, 126 2nd Avenue

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev