STOMP i New York billetter

STOMP i New York billetter

Køb dine billetter her

Køb dine STOMP i New York tickets, inden du rejser til byen. Det er trygt, nemt og frem for alt tids- og pengebesparende at købe teaterbilletter online. STOMP er et off-Broadway-show i New York. Det er ikke en musical, men et fantastisk show spækket med musik og dans. Forestillingen opføres på Orpheum Theater, og det er et perfekt show for dem, der gerne vil se et Broadway-show, men ikke bryder sig om musicals. Musikken frembringes med utraditionelle instrumenter, såsom spande, fejekoste, aviser og tændstikker. Køb dine billetter til Stomp her

Køb STOMP billetter nu uden servicegebyrer, og hent billetterne direkte på teatret!

Improviserede instrumenter og et humoristisk tvist

Forestillingen har været en kæmpe succes siden 1994, og den bliver nu opført i en lille sal på Orpheum Theatre. STOMP er sprængfyldt med energi, og den eneste ulempe er, at du kan risikere at få ringen for ørene efter det 1,5 time lange show. Der er mange høje lyde undervejs, men det er helt sikkert det rigtige show for dem, der elsker musik, rytmik og dans. De medvirkende i STOMP er både meget kreative og talentfulde.

Eftersom STOMP er et musikshow, egner det sig godt til børn, der ikke forstår så meget engelsk. I stedet for stemmer bruger de medvirkende deres improviserede instrumenter og kropssprog, toppet med et humoristisk tvist.

STOMP i New York billetter - Skraldespande STOMP i New York billetter - Skaber musik

En overvældende oplevelse for folk i alle aldre

I denne forestilling er det ikke så meget fortællingen, der er det vigtige, men mere showet og oplevelsen. Det gør det til en forestilling, der passer til folk i alle aldre. STOMP er en overvældende oplevelse, og du vil ikke kunne lade være med at spekulere på, hvor længe de medvirkende må have øvet for at mestre så perfekt synkroniserede numre. Der er dog ikke meget tid til at spekulere over det, for du bliver hurtigt grebet af en ny rytme frembragt af et nyt og uventet “instrument.”

Et imponerende liveshow

Du har måske allerede set dele af STOMP på tv, da det er et meget populært show. Det er ikke desto mindre værd at se forestillingen live, da det er en langt mere intens oplevelse, end den du oplever hjemme i stuen foran tv’et. Den eneste fordel ved at se showet hjemme er, at du slipper for det støv, fejekostene hvirvler op i luften!

STOMP i New York billetter - Tønder STOMP i New York billetter - Indkøbsvogne

Hvordan køber jeg STOMP i New York billetter?

STOMP tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til Stomp her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Erics tip: Du vil ikke kunne lade være med at stampe med på rytmen! Det er utroligt at se de medvirkende bruge så mange forskellige ting som instrumenter. Det er det perfekte show, hvis du gerne vil se en forestilling på Broadway, men ikke kan lide traditionelle musicals eller ikke gider at sidde ned i adskillige timer. Spis middag på den italienske restaurant San Marzano, som ligger blot 1 minuts gang fra teatret. Her er maden god og priserne rimelige.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: 5 år
 • Varighed: omkring 1 time og 45 minutter
 • Sted: Orpheum Theater, 126 2nd Avenue
 • for salsplanen over Orpheum Theatre

Køb dine billetter til Stomp her

Har du ikke lyst til at se STOMP?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

  Køb dine billetter til Stomp herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter