Sunset Boulevard Broadway billetter

Køb billetter nu
Sunset Boulevard Broadway billetter

Køb billetter til Sunset Boulevard på Broadway, før du tager til New York. Det er nemt at købe dine teaterbilletter online, og du sparer både tid og penge. Musicalen Sunset Boulevard er baseret på filmen af samme navn fra 1950’erne og har Nicole Scherzinger i hovedrollen, som bl.a. er kendt fra The Pussycat Dolls. Med musik af Andrew Lloyd Webber bliver denne gamle Hollywood-fortælling bragt til live på scenen i St James Theatre.

Det første show starter den 28. september

Køb dine billetter til Sunset Boulevard her

Contents

Det gamle Hollywood

Det er 1950’erne i Los Angeles, og Norma Desmond, spillet af Nicole Scherzinger, er en glemt stjerne fra stumfilmtiden. Da hendes veje krydses med manuskriptforfatteren Joe Gillis, ser Norma sin chance for at vende tilbage til den store skærm. De to bliver viklet ind i et forhold, der drejer sig om kærlighed, frustration og det berusende behov for berømmelse.

En Andrew Lloyd Webber-musical

Lad dig blive revet med af en fængslende historie om lidenskab, smerte og forløsning. Denne musical vil blive hos dig og få dig til at tænke over, hvad der virkelig betyder noget. Se Nicole Scherzinger og Tom Francis i hovedrollerne, med musik af Andrew Lloyd Webber og tekster af Don Black og Christopher Hampton.

Information om showet

  • Aldersgrænse: Anbefales fra 12 år og opefter. Børn under 4 år har ikke adgang til teatret.
  • Varghed: 2 timer og 35 minutter
  • Lokation: St. James Theatre, 246 West 44th Street
  • Hjælpdemidler:
  • Klik her for St. James Theatre salsplan

Køb dine billetter til Sunset Boulevard her

Har du ikke lyst til at se Sunset Boulevard?

Se en række andre Broadway-shows her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev