Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
The Cher Show Broadway billetter

The Cher Show Broadway billetter

The Cher Show Broadway billetter

Køb dine billetter her

Spar penge på The Cher Show Broadway tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er nemt og sikkert at købe billetter online, og det sparer dig også tid og penge. The Cher Show bliver opført på Neil Simon Theatre og er baseret på den ikoniske sanger og skuespiller Chers liv. Musicalen er instrueret af Jason Moore, der også instruerede off-Broadway-musicalen Avenue Q og filmen Pitch Perfect.

Køb dine billetter til The Cher Show her

Køb The Cher Show billetter nu uden servicegebyrer, og hent billetterne direkte på teatret!

Find dine billetter


Søg efter billetter
Betal nemt og sikkert med:  

Barn, popstjerne og ikon

The Cher Show er en biografisk musical om Cherilyn Sarkisian La Piere Bono Allman, bedre kendt som Cher. Tre forskellige skuespillere spiller Cher i tre forskellige perioder af hendes liv. Fra hendes tidlige år med Sonny Bono til hendes enormt succesfulde solokarriere. Fra Cher som Oscar-vindende skuespillerinde til Cher som hustru og mor. Det hele er med. Naturligvis er der også rig mulighed for at synge med på de populære hits, heriblandt If I Could Turn Back Time, I Got You Babe, Strong Enough og Believe.

Hvordan køber jeg The Cher Show Broadway billetter?

The Cher Show tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til The Cher Show her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen.

Send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, hvis du vil booke billetter til en gruppe på 9 personer eller derover.

Erics tip: Hvis du er fan af Cher, så er det her show lige noget for dig. Cher, som spilles af forskellige skuespillere, der repræsenterer forskellige perioder i hendes liv, fortæller i showet sin utrolige livshistorie. Og det vil selvfølgelig sige, at det foregår på Chers egen humorfyldte og sarkastiske måde. Det er delvist et show og delvist en koncert, og du er garanteret en underholdende aften.

Information om forestillingen

  • Varighed: 2 timer og 40 minutter
  • Sted: Neil Simon Theatre, 250 West 52nd Street

Køb dine billetter til The Cher Show her

Har du ikke lyst til at se The Cher Show?

Se en række andre Broadway-shows her

The Cher Show Broadway billetter - De medvirkende

Køb dine billetter til The Cher Show her

Køb dine billetter her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter