Bob Dylan – The Girl from the North Country

The Girl from the North Country Broadway billetter

Køb The Girl from the North Country Broadway tickets, inden du rejser til New York. Du kan nemt købe teaterbilletter online og på den måde spare tid og penge. Denne Broadway-musical er skrevet ud fra sange af Bob Dylan, og den spilles på Belasco Theatre. Handlingen foregår i Minnesota under Den Store Depression og handler om en familie, der driver et pensionat. Det er en dyster fortælling, men den byder også på små glimt af håb for fremtiden.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

Et slidt pensionat

I Dylans fødeby, Duluth, ejer en mand ved navn Nick Laine et nedslidt pensionat, hvor han bor sammen med sin dysfunktionelle familie. Hans kone Elizabeth lider af demens, hvilket får hende til at komme med barnlige udbrud, og der er også problemer med børnene. Dertil kommer alvorlige pengeproblemer, og de er på randen til at miste huset og blive hjemløse. Dermed ser det ikke just lyst ud for familien Laine. Det hele kompliceres yderlige af pensionatets beboere, heriblandt en kvinde som Nick har en affære med …

The Girl from the North Country Broadway billetter - Show The Girl from the North Country Broadway billetter - Sang

Bob Dylan på Broadway

Denne klassiske “folk opera” er krydret med Bob Dylans bedste sange, inklusive titelnummeret. Du hører også “Jokerman,” “Slow Train,” “Make You Feel My Love,” “I Want You” og mange flere sange fra den ikoniske sanger. Sangene bruges som stemningsskabende gennem hele musicalen frem for at fungere som en direkte kommentar på dialogen og de ting, der foregår på scenen. Det giver showet karakter. Det her er ikke en Bob Dylan-koncert, men en smuk skildring af hans sange, når de bliver spillet på scenen.

The Girl from the North Country Broadway billetter - Trommer The Girl from the North Country Broadway billetter - Ensemble

Hvordan køber jeg The Girl from the North Country Broadway billetter?

The Girl from the North Country Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 12 år og op. Børn under 5 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Belasco Theatre, 111 West 44th Street
 • Klik her for salsplanen over Belasco Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev