Hugh Jackman i The Music Man Broadway billetter

The Music Man Broadway billetter

The Music Man Broadway tickets kan du spare penge på ved at købe dem, før du rejser til New York. Det er sikkert og nemt at købe teaterbilletter online, og det sparer dig tid og penge. Oplev denne genopsætning på Broadway med selveste Hugh Jackman i hovedrollen! Historien om The Music Man stammer helt tilbage fra 1957, men selv i dag er den et hit.

En svindler i River City

Den omrejsende svindler Harold Hill ankommer til River City i Iowa, hvor han udtænker en plan for at franarre byens borgere så mange penge som muligt. Byens nyåbnede billiardhal er der tilsyneladende mange, der er modstandere af. Harold Hill overtaler indbyggerne til at danne et band med ham selv i spidsen, da det ifølge ham er den perfekte modtræk. I virkeligheden ved han intet om musik, og det er blot en undskyldning for at sælge dem instrumenter og uniformer. Han er kun ude efter borgernes penge, lige indtil han møder den lokale bibliotekar Marian, og hans plan tager en uventet drejning. Mange af musicalens klassiske hits har fundet vej til denne genopsætning, heriblandt “Iowa Stubborn,”, “Goodnight My Someone,” “76 Trombones,” “Marian the Librarian” og “Till There Was You.”

The Music Man Broadway billetter - Hugh Jackman

Hvordan køber jeg The Music Man Broadway billetter?

The Music Man Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser på det tidspunkt, du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Betal med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Anbefales fra 6 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
  • Sted: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway

Har du ikke lyst til at se The Music Man?

Se en række andre Broadway-shows her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter