Hugh Jackman i The Music Man Broadway billetter

The Music Man Broadway billetter

The Music Man Broadway tickets kan du spare penge på ved at købe dem, før du rejser til New York. Det er sikkert og nemt at købe teaterbilletter online, og det sparer dig tid og penge. Oplev denne genopsætning på Broadway med selveste Hugh Jackman i hovedrollen! Historien om The Music Man stammer helt tilbage fra 1957, men selv i dag er den et hit.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

En svindler i River City

Den omrejsende svindler Harold Hill ankommer til River City i Iowa, hvor han udtænker en plan for at franarre byens borgere så mange penge som muligt. Byens nyåbnede billiardhal er der tilsyneladende mange, der er modstandere af. Harold Hill overtaler indbyggerne til at danne et band med ham selv i spidsen, da det ifølge ham er den perfekte modtræk. I virkeligheden ved han intet om musik, og det er blot en undskyldning for at sælge dem instrumenter og uniformer. Han er kun ude efter borgernes penge, lige indtil han møder den lokale bibliotekar Marian, og hans plan tager en uventet drejning. Mange af musicalens klassiske hits har fundet vej til denne genopsætning, heriblandt “Iowa Stubborn,”, “Goodnight My Someone,” “76 Trombones,” “Marian the Librarian” og “Till There Was You.”

Hvordan køber jeg The Music Man Broadway billetter?

The Music Man Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

The Music Man Hugh Jackman The Music Man Rollebesætning

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 6 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: Cirka 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway
 • Hjælpemidler: 

The Music Man Broadway billetter - Hugh Jackman

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev