Times Square Ball Drop nytårsaften foregår online i år

Erics Blog Ball Drop

Det berømte Times Square Ball Drop nytårsaften i New York finder dette år sted i en virtuel udgave, uden et livepublikum. Denne ændring af eventet har været nødvendig, da man naturligvis ikke kan have hundredtusinder af mennesker samlet for at byde 2021 velkommen her under COVID-19-pandemien.

Det såkaldte Ball Drop nytårsaften i New York har fundet sted siden 1907 og er en af de mest kendte nytårsfejringer i verden. Kun to gange tidligere er det blevet aflyst – i 1942 og 1943 – grundet 2. Verdenskrig. Coronavirussen er dermed nu skyld i den tredje aflysning i Ball Drop-ceremoniens historie. Times Square kommer i år til at være mennesketom den 31. december.

Vil du gerne holdes opdateret, omkring hvad der sker i New York? Så tilmeld dig her.

Nytårsaften 2020 hjemme fra sofaen

Selvom eventet ikke er helt aflyst i år, så kommer det kun til at foregå online, uden et livepublikum. De to millioner besøgende, der normalt flokkes til Times Square, bliver nødt til at se det famøse event hjemme i stuerne. Der bliver lavet et alternativt program, hvor kun udvalgte gæster er på selve Times Square. NYPD lukker hele området af, og showet laves dermed udelukkende med henblik på at blive transmitteret. Klik her for at se Ball Drop live stream.

De, der ser årets Ball Drop-ceremoni derhjemme, kan bl.a. se frem til en hyldest til “the best of human spirit”. Her bliver der fokuseret på ansatte indenfor sundhedsvæsnet og forskere. Der kommer også til at være optrædende kunstnere, som der plejer. De 1.400 kg konfetti, der normalt bliver spredt over publikum, må der dog findes et alternativ til.

Selv er jeg ikke den store fan af nytårsfejringen på Times Square. Det skyldes den oftest lave temperatur og manglen på toiletter (og af samme grund er der mange af deltagerne, der har ble på!). Alligevel synes jeg, det er en skam, det ikoniske event ikke kan løbe af stablen på normal vis i år. Forhåbentlig bliver et farvel til 2020, også et (delvist) farvel til pandemien, og forhåbentlig byder nytårsaften 2021 på et Times Square fyldt med millioner af mennesker!

Erics Blog Ball drop Times Square

Måske du også er interesseret i dette blogindlæg:

Century 21 lukker og slukker

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter