Ting at lave med uvaccinerede børn i New York

Ting at lave med uvaccinerede børn i New York

Det er nu muligt at rejse til New York med uvaccinerede børn. Børn fra 5 år behøver ikke at være fuldt vaccineret til indendørs spisning og underholdning.

Oplysningerne i dette blogindlæg er ikke længere relevante.

Contents

Vaccinekrav for børn

I mange lande er børn mellem 5 og 11 år ikke blevet fuldt vaccineret (endnu), hvilket kan gøre en rejse til New York lidt udfordrende. I New York skal Børn på 5 år og derover skal være fuldt vaccinerede. Uden at gå ind i en diskussion om vacciner, får du her mine bedste tips til en hyggelig tur med dine uvaccinerede børn.

Denne blog er for dig, som allerede har booket din tur til New York og stadig overvejer at tage afsted. Vær dog opmærksom på, at reglerne kan ændre sig.

Tips til aktiviteter med uvaccinerede børn

Spisning i New York

Når du rejser til New York med børn, som (endnu) ikke er fuldt vaccineret, kan I ikke spise indenfor på restauranter. Her skal der altid fremvises bevis for vaccination. Dog er der stadig andre muligheder for, at hele familien kan nyde typisk amerikansk mad.

Spisning udendørs

Siden pandemiens begyndelse har næsten hver eneste restaurant på Manhattan gjort det muligt også at spise udendørs. På gaderne finder du igloer og drivhuse, som for det meste er opvarmede. Newyorkere gør deres bedste for at skabe en god restaurantoplevelse. Spisning udendørs kræver ikke vaccination, så her er der stadig mulighed for at nyde en god og hyggelig middag.

Ting at lave med uvaccinerede børn i New York - Stone Street Ting at lave med uvaccinerede børn i New York - Spisning udendørs

På hotellet

I kan også vælge at hygge på hotelværelset med pizza og film i sengen. Der er masser af muligheder for udbringning til hoteller. I kan også hente takeway og spise på værelset.

Vaccination i New York

Nogle forældre spørger, om de kan få deres børn vaccineret i New York. Jeg er ikke den rette person at spørge. Som far til to unge drenge er jeg ikke imod vaccination, men jeg er heller ikke læge. Hvis du overvejer dette, så rådfør dig med din læge.

 

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev