Washington D.C. rabatkort til attraktioner

Køb billetter nu
Washington D.C. rabatkort til attraktioner

Washington D.C. rabatkort til attraktioner, som f.eks. Washington D.C. Sightseeing Pass, hjælper til at gøre dit ophold i den amerikanske hovedstad nemt og billigt. Der er gratis entré til nogle af Washingtons seværdigheder, men der er også mange attraktioner, man skal betale for, såsom hop-on-hop-off-busser, bådture og guidede cykelture. Det kan godt betale sig at købe et rabatkort til disse attraktioner. Der er forskellige rabatkort til Washington D.C. at vælge mellem, og de giver alle rabat i forhold til prisen, når billetterne købes enkeltvist. Det kan være svært at vælge blandt alle de forskellige pass til Washington, så derfor har jeg her lavet en liste over de bedste rabatkort til dig.

Washington D.C. Sightseeing Pass

Et Washington D.C. Sightseeing Pass giver dig adgang til adskillige attraktioner i Washington. Med dette pass kan du komme på guidede (cykel)ture, tage på en sightseeing-bådtur og benytte dig af hop-on-hop-off-busser. Attraktioner som f.eks. Madame Tussauds giver passet også entré til, uden at du skal betale yderligere for at komme ind. Der findes to slags Sightseeing Pass til Washington. Den meat fleksible løsning er det såkaldte Flex Pass, som du køber med et fast antal attraktioner. Du kan vente til du er i Washington med at beslutte, præcist hvilke seværdigheder du vil bruge passet til. Den anden mulighed er et Day Pass. Det kan bruges til alle de attraktioner og ture, du har tid og lyst til, i løbet af det faste antal dage det er gyldigt. Derfor er det især en løsning, der kan betale sig ved længere ophold.

Køb Washington D.C. Sightseeing Pass her

Washington D.C. rabatkort til attraktioner - Lincoln Memorial Washington D.C. rabatkort til attraktioner - Capitol

Go Washington DC Explorer Pass

Go Washington DC Explorer Pass kan sammenlignes med et Sightseeing Flex Pass, da det også er en meget fleksibel løsning. Du kan købe passet med 3, 4 eller 5 attraktioner. Du kan vælge, hvilke seværdigheder du vil bruge det til ud fra listen med valgmuligheder. Eksempelvis kan du vælge en 2-dages billet til hop-on-hop-off-busser, entré til Madame Tussauds og forskellige guidede ture.

Bestil dit Go Washington DC Explorer Pass her

På grund af COVID-19 er Go Washington DC Explorer Pass midlertidigt ikke tilgængeligt.

Hop-on-hop-off-bus Washington DC

Hop-on-hop-off-busserne er en praktisk måde at komme rundt i Washington D.C. på. Hvis du har en eller flere overnatninger i byen, så kan du tage bussen rundt til alle de vigtige seværdigheder på komfortabel vis. En billet til hop-on-hop-off-busser er enten inkluderet eller blandt valgmulighederne med alle de ovennævnte rabatkort, og jeg anbefaler du benytter dig af muligheden for at køre med hop-on-hop-off-busserne. Hvis du vælger ikke at købe et rabatkort til Washington, så kan du også købe busbilletterne separat.

Køb din Washington DC hop-on-hop-off-busbillet her

New York til Washington dagstur

Skal du til New York, men vil du også gerne tage på opdagelse i USA’s hovedstad? Så book en dagstur fra New York til Washington DC. Washington ligger få timers kørsel i bus eller tog fra New York, så det er muligt at besøge hovedstaden i løbet af én dag. På de arrangerede dagsture er der afgang tidligt om morgenen, så du ankommer til Washington i løbet af formiddagen. Det giver dig fin tid til at opleve nogle af byens seværdigheder, inden du kører retur til New York om aftenen.

Washington D.C. rabatkort til attraktioner - Bygninger Washington D.C. rabatkort til attraktioner - Seværdigheder

Hvad er det bedste rabatkort til Washington D.C.?

Der er flere forskellige slags pass til attraktioner i Washington D.C. Hvilket pass, der bedst kan svare sig at købe, afhænger af, hvad du vil bruge det til. Læs mere her.

Kan et Washington rabatkort betale sig at købe?

Ja, et rabatkort er næsten altid en billigere løsning end at købe billetter til seværdigheder enkeltvist. Generelt er et rabatkort til attraktioner en billigere løsning, og samtidig er det praktisk kun at skulle bruge det ene kort frem for at skulle købe billet til hver enkelt aktivitet.

Hvad kan jeg lave med et Washington rabatkort?

Der er flere forskellige rabatkort til Washington, og det er forskelligt, præcist hvad de kan bruges til. Med alle slags pass kan du besøge de vigtigste seværdigheder og benytte hop-on-hop-off-busser til en lavere pris, end hvis du køber billet til attraktionerne enkeltvist.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev