West Village Food Tour i New York

Køb billetter nu
West Village Food Tour i New York

En West Village Food Tour i New York er der to fordele ved. For det første prøvesmager du lækkerier fra de bedste lokale familieejede spisesteder. For det andet får du en masse af West Village at se. Guiden tager dig og resten af den lille turgruppe med rundt til de lokales favoritsteder i et af byens livligste kvarterer. Efter denne tur fyldt med lækkerier som bagels og cupcakes, så behøver du ikke at spise frokost. Måske du endda skal springe morgenmaden over også!

Book dine billetter til West Village Food Tour her

Food Tour gennem West Village

I New York skal du ikke lede længe efter et sted at spise. På denne tur er det dog en rigtig newyorker, der viser dig de bedste spisesteder, og du får lov at prøvesmage lokale favoritter. På denne West Village Food Tour i New York går du gennem det billedskønne West Village, hvor mange berømtheder og kunstnere holder til. På turen her går I en stille og rolig gåtur på omkring 4 km rundt til seks forskellige spisesteder i kvarteret. Guiden fortæller om hvert enkelt sted, I stopper ved. Turen starter på Bleecker Street, som med sin hyggelige atmosfære og mange gode spisesteder er en af mine yndlingsgader i New York. Du kommer hurtigt i gang med at smage på lækkerier hos Faicco’s Italian Specialities, som byder på hjemmelavet soppressata og arancini. Guiden tager dig med ned ad afsidesliggende, små gader og forbi nogle af de brownstone-huse, som New York er kendt for. Undervejs fortæller guiden dig om de bygninger og steder, I passerer. Måske du endda genkender lejlighedskomplekset fra tv-serien “Friends”!

De bedste spisesteder

Undervejs gør du og resten af turgruppen holdt ved seks af de bedste spisesteder i området. Du opdager skjulte perler, som du nemt kunne have misset ellers. For eksempel kan du spise falafel på byens ældste falafelbar, Mamoun’s Falafel, og – min personlige favorit – et lækkert stykke pizza med artiskokker på Artichoke Pizza. På en New York Food Tour er det heller ikke til at komme udenom bagels lavet på traditionel New York-manér. Det vil sige, at dejen koges, inden den bliver bagt. Den guidede tur varer omkring tre timer. Den afsluttes ved La Guardia Place, tæt på turens udgangspunkt.

Erics tip: Du får så meget at spise på denne tur, at du roligt kan springe frokosten over. Selv om aftenen var jeg ikke sulten efter at have været på turen! Jeg vil derfor anbefale, du ikke på forhånd booker bord på en restaurant til om aftenen, i tilfælde af du får det på samme måde.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du kan printe ud eller fremvise på din mobiltelefon. Den guidede tur varer omkring tre timer, så sørg for at have komfortable sko på. Turen foregår i al slags vejr, så tjek vejrudsigten, inden du tager afsted.

Bemærk: Spisestederne på turen kan variere fra gang til gang.

  • Sted: 3 timer
  • Afgangssted: Greenwich Village
  • Afgangstid: kl. 11.00

Book dine billetter til West Village Food Tour her

West Village Food Tour i New York - Pizza West Village Food Tour in New York Bagels

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter