Guidet tur på elcykel i New York

Køb billetter nu
Guidet tur på elcykel i New York

Udforsk Manhattan på en guidet tur på elcykel i New York. I løbet af en halv dag ser du mange højdepunkter i Central Park, Midtown Manhattan og på Upper West Side, uden at du bliver helt udmattet af al den trampen i pedalerne.

Book guidet tur på elcykel i New York her

Contents

Kør på elcykel ved Times Square

Med subway kan du nemt komme hen til turens udgangspunkt. Her står din elcykel klar, og du kan derfor straks hoppe i sadlen. Cyklen har et Pedal Assist System, som sørger for, du får hjælp til at træde i pedalerne og dermed ubesværet kan cykle den 3 timer lange tur. Du får tid til at vænne dig til elcyklen, inden turen starter. Sammen med guiden sætter du og resten af flokken gennem Manhattans centrum. Du kører over USA’s mest benyttede cykelsti: Hudson River Greenway, og besøger også Manhattans nyeste kvarter Hudson Yards. Derefter går turen vider til gaderne i Midtown Manhattan. Du kommer bl.a. forbi Billionaires Row, Madison Square Garden og Empire State Building. For ikke at nævne Times Square og Broadway, naturligvis!

Praktisk information

  • Alder: fra 16 år og op
  • Afgangssted: Tæt på City Hall Park
  • Afgangstid: kl. 11.00
  • Varighed: 3,5 – 4 timer

Book guidet tur på elcykel i New York her

Guidet tur på elcykel i Central Park og på Waterfront Greenway

Hvis du hellere vil cykle langs vandet frem for i Manhattans travle centrum, så er denne guidede tur lige noget for dig. Her kører du og resten af turgruppen på elcykel forbi højdepunkterne i Downtown Manhattan, og fortsætter i retning mod Hudson River. Herfra går turen langs den bilfrie Waterfront Greenway, hvor du kan beundre Hudson River til den ene side og Manhattans skyline til den anden. Derefter cykler I tilbage til Upper West Side og Central Park, hvor turen ender.

Praktisk information

  • Alder: fra 16 år og op
    • Afgangssted: Tæt på City Hall Park
  • Afgangstid: kl. 11.00
  • Varighed: 3 timer

Book guidet tur på elcykel i Central Park og på Waterfront Greenway here

Guidet tur på elcykel i New York - Central Park Guidet tur på elcykel i New York - Elcykler

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev