Hvalsafari i New York

Køb billetter nu
Hvalsafari i New York

Det er nu muligt at tage på hvalsafari i New York! Hvaler svømmer langs Amerikas østkyst, hvor de passerer New York. I bugten, som forbinder Hudson River med havet, er der masser af mad, så det er et meget attraktivt område for mange hvaler. Forlad skyskraberne og Manhatten for en stund, og tilbring nogle timer til vands sammen med verdens største havdyr.

Book hvalsafari i New York her

Contents

Se hvaler i New York

I løbet af dit ophold i New York har du mulighed for at sejle ud og tage på udkig efter verdens største havdyr; hvaler. Dette er den eneste Whale Watching bådtur med afgang fra Manhattan, og turen strækker sig til New York Bay og et stykke af det åbne hav. Eftersom turen er med afgang fra byen, skal du ikke bruge lang rejsetid til at komme til og fra båden. Selve ruten for bådturen afhænger af, hvor hvalerne befinder sig på det givne tidspunkt. Undervejs kan du nyde udsigten til New Yorks skyline, mens du sejler under Brooklyn Bridge og forbi Frihedsgudinden. På turen vil guiden fortælle om farvandet og hvalerne. Der er god chance (de plejer at sige 97%) for at se hvaler og endda delfiner, men eftersom de lever i det fri, er der naturligvis aldrig nogle garanti.

Hvalsafari i New York - vand Hvalsafari i New York - cruise

Hvaler i New York

I mange år var det ikke muligt at få øje på hvaler i farvandet omkring New York, men det har ændret sig de seneste år. De store havpattedyr svømmer forbi New York på deres rejse fra Canada til Florida, og nogle tilbringer hele sommeren i New York. Der er masser af mad til dyrene i havet, og dette tiltrækker ikke kun hvaler, men også delfiner.

Praktisk information

Efter køb modtager du en voucher, som du kan printe ud, eller blot fremvise som en mobilbillet på din telefon. Det er muligt at købe mad og drikke om bord på båden.

Da det kun er muligt at se hvaler i New York fra maj til oktober, er turen kun tilgængelig i disse måneder.

  • Varighed: Ca. 4,5 timer
  • Afgangssted: Pier 36 i Lower East Side Manhattan
  • Afgangstid: 11:00, men kom 30 minutter før afgang

Book hvalsafari i New York her

Hvalsafari i New York - fisk Hvalsafari i New York - tour

Kan man se hvaler i New York?

Det er muligt at se hvaler i New York. Book hvalsafari her.

Hvornår kan man se hvaler i New York?

Fra maj til oktober måned er det muligt at se hvaler i New York. Læs mere om, hvordan du kan opleve disse store havdyr.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev