Spise ude med børn i New York

Spise ude med børn i New York

Hvor kan man spise med børn i New York? Der er mange restauranter i New York, der tager hensyn til børn. Det er meget almindeligt kun at bestille en forret eller at bede om en ekstra tallerken og bestik, så man kan dele sit måltid. Specielt pizzaerne plejer at være store nok til at dele. Dette er efter min mening den bedste restauranter i New York for familier.

Contents

Spisesteder for børn i New York

Du kan finde utallige restauranter i hele byen, og der er også nogle familierestauranter i New York. De har menuer til børn og også særlige stole, hvis det er nødvendigt.

Værd at vide

Der er nogle ting, som det er værd at have in mente, når det kommer til restauranter i New York. Det er ikke altid muligt at reservere et bord på forhånd. Det er derfor muligt, at man skal stå i kø udenfor, inden man kan få et ledigt bord. Det gør måske ikke dig så meget, men det er ikke sikkert, dit barn er i humør til en hyggelig middag efter at have stået i kø i en halv time eller mere.

Foran store restauranter er der nogle gange stole, men det er der ikke foran mindre restauranter. Hvis du gerne vil undgå ventetid, så er det eneste råd, jeg kan give, at sørge for at være ved restauranten inden klokken 18.00. På den måde undgår du dem, der skal se en musical. De fylder restauranterne fra klokken 18.00 og frem, især i Midtown.

Nedenfor har jeg skrevet, om de restauranter jeg anbefaler, når man vil spise ude med børn i New York. Jeg har inddelt mine anbefalinger i afsnit, baseret på alder.

Babyer og småbørn

Jeg har selv børn, og jeg kan ikke anbefale dig at tage din baby med på en fancy restaurant. Fine restauranter på Manhattan er ofte små og har ikke plads til en barne- eller klapvogn. Hvis barnet er gammelt nok til at sidde på skødet af dig, eller hvis restauranten har en barnestol (det er dog  usædvanligt), så kan I måske finde plads. Tænk også på, hvordan du ville have det med det, hvis dit barn begynder at græde hysterisk, mens I er på restauranten. Vær også opmærksom på, at der normalt heller ikke er puslebord på de finere restauranter.

De store restauranter, der er en del af en kæde, er derfor helt klart bedre til helt små børn. De er ofte ikke så trange, og der er derfor bedre plads til en barne- eller klapvogn ved siden af bordet. Desuden er de mere børnevenlige og har ofte barnestole og børnemenuer. Blandt disse kæder kan nævnes  TGI Fridays, Dallas BBQ, Applebee’s, Olive Garden og Red Lobster.

Spise ude med børn i New York - Applebee's Spise ude med børn i New York - Red Lobster

Børn (mellem 5 og 11 år)

Det er især børn i denne aldersgruppe, der kan lide at spise sjove steder. På Dave & Buster’s (42nd Street) kan ungerne slå sig løs i den store afdeling med forskellige spillemaskiner og anden underholdning. Bubba Gump Shrimp Co. (en restaurant med Forrest Gump-tema) på Times Square er en sjov oplevelse i sig selv, især hvis dine børn har set filmen.

Teenagere (12-16 år)

Børn i denne aldersgruppe er ofte glade for aftensmad bestående af burger eller pizza. Heldigvis er det bestemt ikke svært at finde steder, der serverer den slags i New York. 5 Napkin Burger, John’s Pizzeria og Lombardi’s Pizza er eksempler på gode steder at spise med teenagere. Hvis din teenager gerne vil have pizza, og du gerne vil have lidt variation, så prøv Carmine’s. Det er en italiensk familierestaurant, som har fisk og skaldyr, kødretter og antipasto på menuen. Alle retterne er lavet med henblik på, at de skal deles. Det giver også dit barn muligheden for at prøve nye smage, uden hele retten bliver levnet, hvis ikke dit barn kan lide den.

Spise ude med børn i New York - Burger på Fridays Spise ude med børn i New York - Pizza på John's

Unge (16 år+)

Rejser du sammen med et barn på over 16 år? Så kan det være en hyggelig oplevelse at tage på en af byens finere restauranter. Hav in mente, at unge under 21 år ikke kan komme ind på en bar i New York uden at være ledsaget af en voksen (over 21 år). Peak NYC ligger på 101. etage i 30 Hudson Yards, og det er et imponerende sted med en fantastisk udsigt over Manhattan. Restauranten ligger ovenover Edge Observation Deck, så når du spiser på Peak kan du benytte lejligheden til også at besøge Edge. The Standard Grill og Robert NYC er også, restauranter jeg kan anbefale.

Erics tip: “Lad dig endelig inspirere af de ovenstående tips, men husk også at udforske New Yorks spisesteder på egen hånd. Det er skønt at udforske nye restauranter, og hvem ved måske du opdager en ny favorit? Hver uge er der omkring ti nye restauranter, der åbner i New York, så der er altid nye steder at prøve.”

Måske du også er interesseret i:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev