Vegetariske restauranter i New York

Vegetariske restauranter i New York

Der er masser af vegetariske restauranter i New York. Hvis du er vegetar eller veganer, så kan du glæde dig over, at New York er en ret “veggie-friendly” by. De fleste restauranter har vegetariske og veganske retter på menuen. Det skyldes naturligvis plantebaseret mads hastigt stigende popularitet. Selv hvis du ikke er vegetar, kan det helt klart anbefales, at besøge en af New Yorks vegetarrestauranter, for det kan bestemt være en lækker oplevelse for smagsløgene. Eftersom der er så mange muligheder for at spise vegetarisk og vegansk, så har jeg her lavet en liste med de bedste vegetariske restauranter i New York.

Contents

Beatnic

Hvis du er veganer og har lyst til fastfood, så tag på Beatnic. Prøv en Classic Burger (som kan forveksles med en burger med kød i …. næsten) og Air-Baked French Fries. Hvis du gerne vil have noget andet, har de også slik og salater. Beatnic har et par små spisesteder rundt omkring i byen.

The Butcher’s Daughter

Selvom navnet ikke antyder det, så er The Butcher’s Daughter en fuldstændig vegetarisk restaurant, hvor der heller ikke anvendes mælkeprodukter. De beskriver sig selv som et “vegetarisk slagteri”, og deres specialitet er slow juice. Hvorfor ikke prøve deres “Goddess of Green”, der er en grøn juice med et tvist? Hvis du mere er til øl, så har de også et godt udvalg af craft beers. Skal du have stillet sulten? Så har du mange forskellige retter at vælge mellem, såsom deres berømte toast med avocado, et udvalg af pasta lavet af grøntsager eller en krydret grønkålssalat, for blot at nævne nogle få. Der er to The Butcher’s Daughter restauranter, som begge hurtigt bliver fyldt, når der er mest travlt. Dog skal man som regel ikke vente alt for længe igen på et bord.

Vegetariske restauranter i New York - The Butcher's Daughter terrasse

Ladybird

Ladybird er en vegansk restaurant i New York. Den hyggelige restaurant på Lower East Side byder på plantebaseret tapas. Selv om man ikke skulle tro det, så er der retter med bl.a. “ricotta” og “cheddar” på menuen. Du kan bestille retterne til at dele, så du kan få smagt på så meget af den lækre menu som muligt. Selv hos kødspisere vækker den gode mad hos Ladybird begejstring!

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams byder på en række forskellige retter fra alle mulige verdenshjørner. Der er noget for enhver smag, og blandt andet kan du nyde retter fra Mexico, Italien og Asien. Caravan of Dreams ligger på Lower East Side og tiltrækker et ungt publikum. I weekenden er der ofte livemusik om aftenen. Jeg kan virkelig anbefale dig at prøve deres lækre desserter. Efter desserten kan du passende se dig omkring og få en drink, i det dejlige kvarter hvor restauranten ligger.

Vegetariske restauranter i New York - Ladybird

sweetgreen

sweetgreen i New York er en kæde af salatbarer, der ligger spredt over hele Manhattan. På sweetgreen kan du lave din egen salat eller “bowl” ved at kombinere alle mulige slags grøntsager og andre madvarer, og på den måde kan du få din mad, lige som du vil have den. sweetgreen får varer fra små og mellemstore landmænd, der dyrker deres jord på bæredygtig vis. Det er derfor også et bæredygtigt valg at købe aftensmaden hos sweetgreen.

Wild Ginger

Wild Ginger er en asiatisk vegansk restaurant i New York. Smagene og krydderierne i retterne her er fantastiske. Alle deres hovedretter serveres med ris, miso-suppe eller salat. Priserne er meget rimelige, og den dyreste hovedret koster omkring 14 $. Hovedrestauranten ligger i SoHo, og der er også en Wild Ginger restaurant i Brooklyn.

Erics tip: Der er en hyggelig og afslappet atmosfære, og personalet er meget hjælpsomt. Nogle af de stærke retter kan gøres mildere; det er bare at spørge personalet, om det kan lade sig gøre. Prøv retterne koriander og tofu og stegte ananasris.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev