Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Vegetariske restauranter i New York

Vegetariske restauranter i New York

Vegetariske restauranter i New York

Der er masser af vegetariske restauranter i New York. Hvis du er vegetar eller veganer, så kan du glæde dig over, at New York er en ret “veggie-friendly” by. De fleste restauranter har vegetariske og veganske retter på menuen. Det skyldes naturligvis plantebaseret mads hastigt stigende popularitet. Selv hvis du ikke er vegetar, kan det helt klart anbefales, at besøge en af New Yorks vegetarrestauranter, for det kan bestemt være en lækker oplevelse for smagsløgene. Eftersom der er så mange muligheder for at spise vegetarisk og vegansk, så har jeg her lavet en liste med de bedste vegetariske restauranter i New York.

By CHLOE.

Hvis du er veganer og har lyst til fastfood, så tag på By CHLOE. Prøv en Classic Burger (som kan forveksles med en burger med kød i …. næsten) og Air-Baked French Fries. Hvis du gerne vil have noget, der er sundere, så har de også juice, smoothies og salater. By CHLOE. har et par små spisesteder rundt omkring i byen.

The Butcher’s Daughter

Selvom navnet ikke antyder det, så er The Butcher’s Daughter en fuldstændig vegetarisk restaurant, hvor der heller ikke anvendes mælkeprodukter. De beskriver sig selv som et “vegetarisk slagteri”, og deres specialitet er slow juice. Hvorfor ikke prøve deres “Goddess of Green”, der er en grøn juice med et tvist? Hvis du mere er til øl, så har de også et godt udvalg af craft beers. Skal du have stillet sulten? Så har du mange forskellige retter at vælge mellem, såsom deres berømte toast med avocado, et udvalg af pasta lavet af grøntsager eller en krydret grønkålssalat, for blot at nævne nogle få. Der er to The Butcher’s Daughter restauranter, som begge hurtigt bliver fyldt, når der er mest travlt. Dog skal man som regel ikke vente alt for længe igen på et bord.

Vegetariske restauranter i New York - The Butcher's Daughter Vegetariske restauranter i New York - The Butcher's Daughter terrasse

Candle 79

Candle 79 er en vegansk restaurant på Upper East Side. Deres økologiske menu er fantastisk, og der er mange retter at vælge mellem. De serverer også glutenfri retter, så det er et ideelt sted at tage til, hvis du er på udkig efter et glutenfrit måltid. Stemningen på restauranten er i top. Hvis du leder efter en god restaurant, som du kan tage din partner eller venner med på, så er Candle 79 et godt valg. Der findes også to tilhørende caféer ved navn Candle Cafe. Den ene af dem ligger på Upper East Side og den anden på Upper West Side.

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams byder på en række forskellige retter fra alle mulige verdenshjørner. Der er noget for enhver smag, og blandt andet kan du nyde retter fra Mexico, Italien og Asien. Caravan of Dreams ligger på Lower East Side og tiltrækker et ungt publikum. I weekenden er der ofte livemusik om aftenen. Jeg kan virkelig anbefale dig at prøve deres lækre desserter. Efter desserten kan du passende se dig omkring og få en drink, i det dejlige kvarter hvor restauranten ligger.

Vegetariske restauranter i New York - Candle 79 Vegetariske restauranter i New York - Caravan of Dreams

Sacred Chow

Den vegetariske restaurant Sacred Chow ligger i en sjov bygning i Downtown. De har en varieret sæsonbestemt menu, der ofte ændrer sig. De serverer salat, panini og flere forskellige slags tapas. En portion tapas koster omkring 8 $, men du kan også købe 3 slags tapas for 19,50 $. Nogle retter er bedre end andre, men alle deres smoothies er meget lækre. Atmosfæren er dog ikke den bedste, og det kan ofte tage lang tid at få et bord.

Wild Ginger

Wild Ginger er en asiatisk vegansk restaurant. Smagene og krydderierne i retterne her er fantastiske. Alle deres hovedretter serveres med ris, miso-suppe eller salat. Priserne er meget rimelige, og den dyreste hovedret koster omkring 14 $. Hovedrestauranten ligger i SoHo, og der er også en Wild Ginger restaurant i Brooklyn.

Erics tip: Der er en hyggelig og afslappet atmosfære, og personalet er meget hjælpsomt. Nogle af de stærke retter kan gøres mildere; det er bare at spørge personalet, om det kan lade sig gøre. Prøv retterne koriander og tofu og stegte ananasris.

Vegetariske restauranter i New Yor - Koriander, tofu og shiitake i chilisauce på Wild Ginger Vegetariske restauranter i New Yor - Stegte ananasris på Wild Ginger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter